Prodajna izložba

Prava mala božićna čarolija u Mepas Mallu

''Borili smo se da se i naš glas čuje, da nas vide, upoznaju i prepoznaju. Uloženo je puno rada, malo kreativnosti, malo boje, raznovrsnih materijala, kap čarobnog praha i puno srca''
Lifestyle / Flash | 03. 12. 2021. u 21:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnovna škola za djecu s posebnim potrebama i ove godine tradicionalno obilježava 3. prosinac - Međunarodni dan osoba s invaliditetom, te je povodom toga u u Mepas Mallu u Mostaru održala prodajnu izložbu rukotvorina, radovima učenika i djelatnika ove škole.

Cilj i želja izložbe bila je podizanje svijest o postojanju kako vidljivih tako i skrivenih oblika invaliditeta. Iako postoje 365 dana u godinu, danas simbolično šalju jednu važnu poruku, a to je da postoje!

Foto: PR / Obilježavanje 3. prosinca - Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

''Svih ovih godina smo tradicionalno obilježavali taj dana kreativnim radionicama, likovnim izložbama, štandovima s rukotvorinama, raznim aktivnostima. Borili smo se da se i naš glas čuje, da nas vide, upoznaju i prepoznaju. Uloženo je puno rada, malo kreativnosti, malo boje, raznovrsnih materijala, kap čarobnog praha i puno srca'', poručili su iz ove Škole.

Iako je na prvu ovo bio dan kao i svaki drugi, za neke pak nije. za njih ovo je bio dan kad svijetom odjekuje da postoje- Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

 

Kopirati
Drag cursor here to close