u tom pismu piše...

Nesvakidašnji prekidi veza nekih slavnih osoba: Faxom, SMS-om...

Lifestyle / Flash | 14. 01. 2017. u 21:30 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni ljudi često imaju nove veze, povratke starim ljubavima, a čitav život mnoge od njih prati jedna neobična stigma. Naime, nerijetko se događalo da o prestanku ljubavne veze saznaju 'preko posrednika'.

Glumci Matt Damon i Minnie Driver bili su godinu dana u vezi, a onda je Damon raskid objavio u TV emisiji "Oprah". Driver je kasnije izjavila kako je i ona o tome upravo tada prvi put saznala.

"Čini se kako je za njega upravo jedan takav forum primjeren za objavljivanje velike novosti svijetu kako mi više nismo zajedno. Meni je to bilo krajnje neprimjeren način", kazala je uvrijeđena glumica.

Filmska publika će se njih dvoje sjetiti iz filma "Good Will Hunting", a ako joj je neka utjeha - nije jedina koja je o prekidu saznala tek kad i svi ostali.

Gitarist Bon Jovija Richie Sambora također je saznao okolnim putem da ga ostavlja Heather Locklear.

Naime, iako je ona već bila objavila kako je podnijela zahtjev za razvod službenim putem, Sambora je, u neznanju, u jednome intervjuu kazao kako apsolutno ne stoje glasine o krizi u njihovoj vezi te da za Valentinovo koje dolazi on i Heather imaju posebne planove.

Katy Perry i Russell Brand bili su u vezi 14 mjeseci, a prekid je bio uistinu sve samo ne harmoničan.

"Može se kazati da o njemu više ništa nisam čula od 31. prosinca 2011. godine, nakon što mi je poslao SMS poruku u kojoj je kazao kako prekida sa mnom", ispričala je u jednome intervjuu Katy.

Dobitnik Oscara, irski glumac Daniel Day-Lewis je svoju dugogodišnju prijateljicu Isabelle Adjani ostavio dok je bila trudna. Dogodilo se da je on nakon spoznaje o njezinoj trudnoći otišao na jedno bolničko liječenje, gdje ga je Adjani samo jednom posjetila i više nije željela čuti za njega.

"On mi nikad nije jasno rekao da je ljubav prošla. Željela sam da mi to izravno kaže, ja sam osoba koja traži jasne odnose", kazala je kasnije u jednome intervjuu.

Charlize Theron je Seanu Pennu jednoga dana jednostavno prestala odgovarati na pozive i poruke, prekinuvši na taj način svaki kontakt. Ako mu možda u početku nije bilo jasno što se događa, vremenom je uvidio da se više ništa ne događa. Barem ne na toj relaciji.

Bubnjar i pjevač Phil Collins je svoju Jil Taveman 1994. godine faxom obavijestio da je došao kraj nakon deset godina braka. Njegov izgovor bio je što se tada nalazio na turneji te su njih dvoje ponajviše i komunicirali faxom.

"Phil me nikad nije zvao na telefon, jer je štedio svoj glas za sutrašnji nastup", ispričala je Taveman, ali je ipak nakon razvoda ostala u dobrim odnosima s bivšim, najvjerojatnije zbog djece.

Košarkaš Kris Humphries je nakon samo 72 dana braka s Kim Kardashian dobio 'ispisnicu'. Kao i ostatak svijeta, i on je to saznao s portala TMZ.

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin bili su pet godina zajedno, a onda je Sly pismenim putem okončao vezu.

Nakon jedne strasne avanture s modelom Angie Everhart, Stallone se ipak vratio svojoj Jennifer, a vjenčali su se 1997. godine. Imaju i tri zajedničke kćeri.

Frontman grupe Maroon 5, Adam Levine, uoči sklapanja braka s Behati Prinsloo, malo se 'honorarno' zabavljao s modelom Ninom Adgal. Ipak, kriza u vezi s Prinsloo prošla je relativno brzo, te je Levine poslao SMS poruku u kojoj lijepu Ninu Adgal obavještava kako je stigao kraj.

I Taylor Swift ima jedno neobično iskustvo brzih i neobičnih prekida veze. Pop pjevač Joe Jonas joj je u 27 sekundi 'sve' kazao na telefon. Nema dalje.

Kopirati
Drag cursor here to close