B-Stars

Nastupom na 27. festivalu Mali Split uspješno završena sezona plesnog studija B-Dance

Lifestyle / Flash | 10. 07. 2017. u 17:10 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vatromet nota i stihova najljepših dječjih hitova dogodio se jučer, 9. srpnja, na 27. festivalu Mali Split u prepunim splitskim Prokurativama. Riječ je o veoma respektabilnom Festivalu na kojemu su se već, kroz godine održavanja, afirmirala mnoga autorska i vokalna imena, a od iduće će godine festival preuzeti i organizaciju Festivala San Remo Junior, poznatog u cijelom svijetu.

Ove je godine i Mostar po prvi put imao svoga predstavnika, prošavši na Natječaju za autorsku kompoziciju, a ta čast pripala je grupi B-Stars.

B-Stars je vokalno-plesna grupa koja djeluje u sklopu plesnog studija B-Dance iz Mostara i na festivalu Mali Split predstavila se sa svojom novom autorskom skladbom ''Škola'' čije stihove i glazbu potpisuje voditeljica grupe Željka Zovko, a aranžman je uradio Dado Pandža.

''Preponosna sam na svoje B-starsice koje su dostojno predstavile svoj klub, grad i državu na 27. festivalu Mali Split te odličnim nastupom sa svojom novom autorskom pjesmom Škola, čije stihove i glazbu potpisuje moja malenkost, pokazale kako treba izgledati spoj pjesme i plesa na sceni. Ovim putem zahvaljujemo se organizatorima na prigodnim darovima za uspomenu i što su prepoznali naš doprinos za unapređenju glazbenog stvaralaštva za djecu i mlade'', rekla je voditeljica grupe Željka Zovko.

Inače, Plesni studio B-Dance predstavlja autentično i istinsko nadahnuće za stotine mladih, uporno se zalažući za inovativno i kontinuirano osvježavanje umjetničko-kulturnih sadržaja Grada na Neretvi, a što se već dugi niz godina manifestira u sjajnom odazivu mostarskih građana njihovim izvedbama, te odličnim plesnim rezultatima te s ponosom možemo reći da je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.

Nastupom na Splitskom festivalu završena je još jedna veoma uspješna plesna sezona plesnog studija B-Dance, a u nove glazbeno-plesne pobjede plesači i treneri kreću na jesen kada će biti otvoren upis i za nove članove.

Kopirati
Drag cursor here to close