Požurite po svoju kartu

Najboljih 12 odmjerit će snage na Music Festu Zlatna Nit

Iako su apartmanski smještaji već rasprodani, puni sjaj festivala se doživljava odsjedanjem u kampu, što čini i glavni dio smještajnog kapaciteta ovog festivala.
Lifestyle / Flash | 17. 05. 2023. u 07:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Music Fest Zlatna Nit u svom prvom izdanju privukao je mnoštvo domaće i strane publike. Ovaj trodnevni muzički festival koji se dešava 8/9/10. lipnja 2023. godine, dovodi najbolje rock bendove regije na čak tri stagea u jedinstveno prirodno okruženje resorta Zlatna Nit u Bosanskoj Krupi (BiH). Mnogi su ga prozvali najsvježijim festivalom regije, što se čini kao zaslužena titula. Svi posjetitelji koji odluče započeti ljeto na festivalu, iskusit će i pravo festivalsko okruženje u kamping šatorima, dnevnom i noćnom programu i mnogim iznenađenjima koje je direkcija Zlatne Niti pripremila.

Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Van Gogh, Let 3, Helem Nejse, Opća Opasnost, Divlje Jagode, Zona Isključenja, The Croatian Pink Floyd Show samo su neki od ovogodišnjih headlinera, a nakon vrhunskih koncerata, noći će se nastaviti sa DJ after partijima. Dnevni program rezerviran je za natjecanje demo bendova, a najboljih 12 koji će se odmjeriti svoje snage upravo su odabrani: Lorelei, Eho radar, Ice on fire, Retro, Charna, S-alt, Mustang, Starbridge, Echo spiritus, Bruhuuhu, Angel’s ex, Fanna.

Iako su apartmanski smještaji već rasprodani, puni sjaj festivala se doživljava odsjedanjem u kampu, što čini i glavni dio smještajnog kapaciteta ovog festivala. Dodatno zadovoljstvo pruža i sama lokacija, priroda u svom najčišćem obliku u resortu Zlatna Nit.

Kako sami kažu "interes publike iz cijele regije je ogroman, imamo medijske pokrovitelje i prijatelje projekta iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije, a najavio nam se i veliki broj motorista iz Njemačke. Veoma smo zadovoljni odazivom, a s naše strane smo se potrudili da ovaj festival i u svom prvom izdanju bude u rangu vrhunskih svjetskih festivala, što smo već i čuli od nekoliko glazbenih profesionalaca".

Ukoliko već niste, ostalo je još malo vremena i kapaciteta da zauzmete svoje mjesto na Music Festu Zlatna Nit. Ako nas pitate, ovu muzičku poslasticu ne smijete propustiti. Karte i pakete ulaznica nabavite na www.musicfestzn.org.

Kopirati
Drag cursor here to close