Zanemarivanje

Muž tužio ženu jer mu ne kuha i ne čisti

Lifestyle / Flash | 25. 02. 2016. u 12:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac (47) iz sela Sonnino u Italiji je svoju pet godina mlađu ženu prijavio policiji jer ga zanemaruje i zlostavlja na način da mu ne čisti i ne kuha dovoljno.

Karabinjeri su to shvatili vrlo ozbiljno, i umjesto da prijavu odbace, odnosno deklariraju kao obiteljsku svađu, oni su cijeli slučaj proslijedili sudu , što je "zanemareni" suprug jedva dočekao. Kazao je na sudu je kako njegove patnje traju dvije godine.

Osim što gladan živi u neredu i ne sjeća se svog posljednjeg pristojnog obroka, rekao je i kako ga je žena povremeno znala izbaciti i iz spavaće sobe, pišu 24sata.hr.

I sve bi to možda ostalo u domeni dobrog vica da policija i sud pomno ne proučavaju njegov slučaj od listopada prošle godine. Da stvar bude još nebuloznija, nesretnoj ženi prijeti između dvije i šest godina zatvora ako sud odluči kako se tu radi o zlostavljanju u obitelji.

''To je slučaj koji izgleda kao da je došao iz 1950-ih, a ne iz zemlje u kojoj postoji ravnopravnost spolova'', komentirala je sutkinja Mara Mattioli.

Kopirati
Drag cursor here to close