Početak godine

Mjesečni ljubavni horoskop za siječanj 2023.

Blizanci će imati važne događaje u osobnom životu. Daje vam priliku da prođete kroz lekciju i shvatite što vam je stvarno važno.
Lifestyle / Flash | 27. 12. 2022. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Saznajte što vašem znaku predviđa mjesečni ljubavni horoskop za siječanj 2023. godinu, piše Sensa mondo.

Ovan

U siječnju vas očekuju stabilne veze. Ovo se odnosi na one parove koji su već pronašli svoju sreću. Sredinom mjeseca primijetit ćete navalu osjećaja. Iskoristite priliku i pozovite svoju drugu polovicu u romantičnu šetnju, uspjet ćete se lijepo provesti zajedno. Međutim, siječanj nije najbolje vrijeme za pronalazak partnera za one koji su slobodni.

Bik

Postoji opasnost od nesuglasica s partnerom, no vi ćete smireno i odmjereno znati spriječiti sukob. Važno je da se nezadovoljstvo ne manifestira kroz tvrdoglavost i pritisak u obrani vlastitog stajališta. Kako bismo poboljšali naš odnos, bilo bi lijepo kada biste zajedno učinili nešto zanimljivo i vrijedno za vas oboje. To može biti sport, glazba, čitanje, izlet… Ako vam se čini da je vaš partner udubljen u sebe, ne brinite, on ipak proživljava nježne osjećaje.

Blizanci

Blizanci će imati važne događaje u osobnom životu. Daje vam priliku da prođete kroz lekciju i shvatite što vam je stvarno važno. Ne opterećujte se malim stvarima. Vaši postupci u vezi bit će ispravni. Dobra šansa pomoći će vam da upoznate pravu osobu na poslu ili među ljudima koji se bave sličnim poslovima kao i vi. Posjetite profesionalni događaj ako tražite ljubav.

Rak

Vaša će veza ući u novu fazu. Zajedničke vrijednosti mogu još više ujediniti dva zaljubljena srca. Razgovarajte iskreno s partnerom. Za one koji traže srodnu dušu, susret s jednom osobom može biti sudbonosan. Ako vam se čini da je vaš partner postao suzdržan u komunikaciji, to nije zato što ima tajni od vas, već sada treba štedljivo trošiti svoju energiju. Usmjerite pažnju jedno na drugo, svaka zajednička zabava bit će dovoljna.

Lav

Za Lavove siječanj nije najbolji mjesec za ljubav. Željeli biste preispitati mnoge stvari u svojoj trenutnoj vezi. Potraživanja i problemi se mogu spremati. Poseban test bit će oni parovi koji ne mogu pronaći kompromis. Preporuča se ne gomilati ljutnju i ne forsirati događaje, možda je vaš impuls samo privremeno rješenje. Pomozite jedno drugome i pazite na sebe i vaš odnos.

Djevica

Dugoročno ste na vrhu liste najsretnijih znakova zodijaka kada su u pitanju ljubav i veze. Kao i obično, sve je super. Sretno, radosni događaji i želja da se okružite pažnjom. Savjet mjeseca: posjetite događaj po izboru, posjet ili klizalište.

Vaga

Očekujte oštre prekretnice i u svom osobnom životu. Bit će mnogo iskušenja, a ako donesete nedvosmislenu odluku, nemojte povrijediti čije srce i razgovarajte otvoreno. Za one koji svakako žele zadržati veze, savjet mjeseca: stvorite udobnost doma u svakom smislu. Vaš partner, više nego ikad, treba mirno okruženje kod kuće. Pripremite svijeće za romantičnu večeru u dvoje.

Škorpion

U vama postoje dvije osobe, jedna koja želi biti nježna i paziti na partnera, a druga koja želi sukobom izvesti stvari na čistac. Ovaj mjesec ćete svakako morati poraditi na svojim odnosima u paru. Da biste jedno prema drugom osjećali tople osjećaje, pokušajte pronaći unutarnji mir i zajedno se bavite kreativnim rješenjima.

Strijelac

Ovaj mjesec ste više fokusirani na sebe, ali svi to savršeno razumiju. Možete pronaći vremena da obratite pažnju na okolnosti. Glavna stvar je ne govoriti previše otvoreno, kako ne biste povrijedili nježne osjećaje. Materijalni dar ili zajedničko putovanje na mjesto koje će vas napuniti energijom pomoći će unijeti romantičnu energiju. Okupajte se zajedno, otiđite na masažu ili na bazen.

Jarac

Držite svoje emocije pod kontrolom. Više se opustite i odmorite. Iako ove preporuke nisu izravno povezane s temom ljubavi, upravo takve jednostavne aktivnosti omogućit će vam postizanje stabilnosti u osobnom životu u siječnju. Moguće je da ćete partneru prirediti iznenađenje na ljubavnoj i strastvenoj razini.

Vodenjak

Partnera procjenjujete po njegovim postupcima i spremnosti da preuzme odgovornost za njih. Generalno, siječanj je prilično ujednačen mjesec za odnose, bez drastičnih promjena. Moguć je rastanak od partnera zbog potrebe za poslom. Za one koji traže srodnu dušu, sreća vas može čekati na putu.

Ribe

U siječnju ste sposobni za plemenita djela u ljubavi. Želite dijeliti nježne osjećaje, misli i ideje kao par. Općenito, potrebna vam je komunikacija. Organizirajte zabavu s prijateljima, idite zajedno u posjet ili pozovite nekoga k sebi. To će vam omogućiti da se otvorite, prekinete rutinu i uživate s partnerom i društvom.

Kopirati
Drag cursor here to close