Zvone i Lea

Kraj jedne ljubavi

''Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno'', kazao je bivši nogometaš Zvonimir Boban.
Lifestyle / Flash | 04. 05. 2021. u 19:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši nogometaš Zvonimir Boban (52) razišao se od supruge Leonarde, s kojom je bio u braku gotovo tri desetljeća, piše Večernji list. Ispričao je da je mislio kako ta tema nikad neće doći u njihove živote.

''Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastaviti ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život'', rekao je Zvonimir Boban za Večernji list.

Zvonimir i Leonarda upoznali su se još 1989., kada je ušao u butik u kojem je ona radila. Vjenčali su se krajem 1993. u Milanu pred najbližim prijateljima i obitelji, a veliko slavlje priredili u Zagrebu u ljeto 1994. godine.

Tri godine nakon te velike fešte posvojili su djevojčicu. Dječaku Gabrijelu pružili su dom 2003. godine. Ni tu nisu stali pa su 2007. posvojili i blizance i tako obogatili svoj život.

Uživali su u velikoj obitelji, družili se i zabavljali, a onda im se ostvarila i dugogodišnja želja pa su se 2009. ostvarili kao biološki roditelji. Leonarda je rodila djevojčicu.

Kopirati
Drag cursor here to close