Idealna žena?

Georgina: 'On neka igra nogomet, a ja ću mijenjati žarulje'

"Da ste Cristiano Ronaldo, biste li promijenili žarulju koja je na gotovo šest metara od zemlje jer imamo visoke stropove? Bolje ne. Neka pazi na sebe i posveti se onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo".
Lifestyle / Flash | 03. 03. 2021. u 06:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo

Cristiano je jedan od najboljih i najbogatijih u svijetu sporta, a svoj dom u Madridu zamijenio je s onim u Torinu gdje zajedno s obitelji živi posljednje dvije godine.

Zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez je u svom luksuznom domu ugostila novinara  talijanskog lista Sportweek te mu je ispričala neke od zanimljivosti vezane uz Ronalda.

Zaručnica Cristiana Ronalda (36) u intervjuu za Sportweek otkrila je detalje iz privatnog života, a dvije su stvari koje Georgina zabranjuje slavnom nogometašu.

"Cristiano je super tata i najbolj suprug o kojem sam mogla samo sanjati. Ali on ne kuha. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno s puno ljubavi. Imamo kuhara, ali ponekad ja kuham", rekla je Georgina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Atraktivna brineta podijelila je s novinarom i još jednu stvar, a to je da mu zabranjuje mijenjati žarulje.

"Da ste Cristiano Ronaldo, biste li promijenili žarulju koja je na gotovo šest metara od zemlje jer imamo visoke stropove? Bolje ne. Neka pazi na sebe i  posveti se onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo. Meni sve ide od ruke i volim se brinuti za kuću i obitelj", kazala je buduća gospođa Ronaldo.

S obzirom da imaju vrhunskog kuhara i dobar apetit, slavni par mora i puno vježbati da se ne nakupi salo na njihovim 'skupocjenim' tijelima.

Nakupljeni grami brzo se ponovno razrađuju dok vježbaju zajedno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Dijelimo teretanu jer u kući imamo samo jednu. Pritom sam puno naučila od Cristiana. Pomaže mi, podučava me i motivira", kaže influencerica.

Uspjeh očito ne izostaje.

"Iako sam već bila zdrava i sportski usmjerena žena, danas se zahvaljujući njemu osjećam još bolje", kaže Georgina o svom fitnesu.

Dobro je u svakom slučaju kod kuće imati osobnog trenera, koji je ujedno i jedan od najboljih svjetskih nogometaša, a za trošenje kalorija pored kućne teretane postoje i druge mogućnosti.

Treba samo malo mašte kad ste nasamo u dvoje...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Kopirati
Drag cursor here to close