(anti)stand up

'Đurologija' ponovno u Mostaru

Lifestyle / Flash | 14. 04. 2016. u 08:31 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni glumac, redatelj i glazbenik Branko Đurić Đuro i producent Tomislav Kašljević, ponovno će nasmijavati mostarsku publiku, hit predstavom „Đurologija”, s kojom nakon brojnih ovogodišnjih uspjeha kreću ponovno na turneju. Svi oni koji dosada nisu uspjeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha, ali i za one koji ga žele ponovo vidjeti imaju priliku to 26. travnja u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u 20 sati.

Novi autorski hit Branka Đurića - Đure, ''Đurologija'', trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire. Naime, ''Đurologiju'' je u posljednja tri mjeseca pogledalo preko 40 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, ''Đurologija'' je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.



Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd,'' kaže Đuro.

Prodaja ulaznica svakim danom (osim nedjelje) od 15 do 20 sati na blagajni HD HS Kosače. Cijena ulaznice za (anti)stand up show iznosi 20 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close