Zasada

Ceca neće nastupiti u Hercegovini!

Lifestyle / Flash | 21. 07. 2016. u 12:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najavljeni koncert folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović za 30. srpnja na stadionu FK Leotar u Trebinju čini se ipak neće biti održan.

U Trebinju nigdje nema plakata koji najavljuju koncert, a ni karte nisu puštene u prodaju, iako je do koncerta ostalo samo devet dana.

Službene potvrde nema

Pokušali smo dobiti službenu informaciju o ovom događaju, ali nismo uspjeli dobiti FK Leotar, klub koji je organizator spomenutog koncerta i klub za čiji spas je trebala nastupiti Arkanova udovica. Upit smo uputili i Cecinom timu, ali odgovor nismo dobili.

Iz Gradske uprave Grada Trebinje nam je rečeno kako oni kao grad nemaju nikakve informacije o održavaju ovog koncerta, te kako ne sudjeluju u njegovoj organizaciji.

Cecina službena stranica je 12. srpnja na službenom Facebook događaju koncerta objavila kako koncert u Trebinju nije potvrđen. Također je navedeno kako će fanovi biti obaviješteni čim stigne potvrda koncerta.

Ceca na turneji

Na Cecinoj službenoj stranici među najavljenim koncertima nema spomenutog trebinjskog koncerta.

Pjevačica je nedavno objavila album, te ga promovira na turneji ''Autogram'' u sklopu koje će nastupiti Grškoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Vijest da neće biti koncerta 30. srpnja rastužila je mnoge, pogotovo one,  koji su već rezervirali smještaj u ovom gradu, pa se žale na društvenim mrežama.

Facebook

Kopirati
Drag cursor here to close