dirljivo pismo

Brad Pitt otkrio tajnu koja je dirnula milijune: Moja žena se razboljela

Lifestyle / Flash | 28. 04. 2016. u 10:45 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brad Pitt, suprug glumice Angeline Jolie, nakon priča da se razvode zbog prevara, fotografije na kojima je glumica premršava, nagađanja da boluje od neizlječivih bolesti, odlučio je ispričati svoju priču koja je dirnula milijune.

"Moja žena se razboljela. Stalno je bila nervozna zbog problema na poslu, u privatnom životu, s djecom. Izgubila je mnogo kilograma. Previše je mršava. Mnogo je plakala. Boljeli su je glava, srce, kičma, pluća. Nije spavala i brzo se umarala. Naš brak je bio na ivici raspada. Od njezine ljepote ostala je samo sjena. Imala je podočnjake, prestala je brinuti o sebi. Mislio sam da ćemo se razvesti, izgubio sam svaku nadu. A onda sam odlučio nešto uraditi. Na kraju krajeva, pored mene je bila najljepša žena svijeta. Bila je svjetski idol ljepote i sretan sam što sam baš ja taj koji je mogao da je zagrli i spava pored nje.

Počeo sam je obasipati cvijećem, poljupcima, komplimentima. Ugađao sam joj i priređivao iznenađenja svakog dana. Živio sam za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj. I uspjelo je. Procvjetala je. Volila me je više nego ikada. Nisam ni znao da može toliko jako da voli. A onda sam shvatio - žena je odraz svakog muškarca. Ako je volite do ludila, ona će to i postati - ljubav", rekao je Brad, prenosi Kurir.

Kopirati
Drag cursor here to close