Sve samo ne prosječan

25. listopada crni Mjesec promijenit će život svakom horoskopskom znaku

Mladi Mjesec u listopadu 2022. poklapa se s pomrčinom Sunca. Ovo je vrijeme otvaranja i zatvaranja vrata koje će promijeniti tvoj život iz temelja, a evo što možeš očekivati
Lifestyle / Flash | 24. 10. 2022. u 21:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi Mjesec u listopadu ove godine bit će sve samo ne prosječan - osim što se poklapa s pomrčinom Sunca, kad god je Mjesec u Škorpionu možemo očekivati intenzivne emocije i napetost. S pomrčinom Sunca u Škorpionu koja će se dogoditi 25. listopada 2022. u 6:48 ujutro, ključna fraza koju treba imati na umu je - radikalna promjena. Nije ni čudo što se ovo pomračenje u astrologiji naziva 'Crnim mjesecom'.

Tijekom pomrčina, sve što se može dogoditi, dogodit će se, a tijekom ovog datuma u mjesečevom kalendaru, zvijezde će biti savršeno poravnate, a sudbina će preuzeti kontrolu.

Pomrčine u astrologiji imaju tu moć da "zatvore" neka poglavlja u našim životima i poguraju nas naprijed u novom smjeru. To je vrijeme kada se trebamo kretati u novim smjerovima i kada smo prisiljeni donositi sudbinske odluke, bez obzira na to jesmo li spremni ili ne. Svi horoskopski znakovi trebali bi biti spremni na šokove ili poremećaje, osobito u romantičnim vezama ili uspostavljenim partnerstvima. Nove, sudbonosne veze mogu vrlo iznenadno ući u naše živote i poremetiti našu ravnotežu, na pozitivan ili negativan način.

Ipak, treba zapamtiti da, što god se dogodilo, završeci su samo novi počeci, a kako sezona Škorpiona 2022. donosi mnoge promjene - ne možeš izbjeći ono što ti je suđeno. Vjeruj da se sve događa za tvoje dobro. A evo i kako će pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u listopadu 2022. utjecati na tebe ovisno o tvom horoskopskom znaku.

Ovan

Krediti, financije, novac koji duguješ i novac koji drugi duguju tebi - na sve to ćeš se fokusirati tijekom ove pomrčine Sunca. Ako si željela započeti novi poslovni pothvat ili ostvariti neočekivani prihod, energija pomrčine bi ti mogla pomoći u tome. Suprotno tome, ovo bi moglo biti vrijeme kada se mogu pojaviti i neki neočekivani troškovi na koje moraš biti spremna. Kako god bilo, financije su jedino o čemu trebaš voditi brigu ovog Mladog Mjeseca.

Bik

S ovom pomrčinom Sunca započinješ potpuno novo poglavlje u svom ljubavnom životu. Dogodile su ti se dramatične i transformativne promjene, kako unutarnje tako i vanjske i možda nećeš prepoznati osobu koja si bila prije godinu dana u odnosu na osobu koja si sada, a isto vrijedi i za tvog partnera. Bez obzira na to jesi li trenutačno sama ili u vezi, ovaj niz pomrčina usmjeren je na usklađivanje tvojih odnosa, koji će se kretati samo nabolje.

Blizanci

Očekuju te dinamične promjene s pomrčinom Sunca u tvojoj šestoj kući i naglo ćeš odlučiti riješiti se svakog nereda koji te opterećuje u životu, fizički ili čak psihički. Srećom, ovo je razdoblje kada ćeš biti jako neopterećena dok se krećeš novim putem, a promjene koje bi te mogle očekivati kriju se posvuda - od prehrane do tjelovježbe. Nemoj se bojati i napravi mjesta u svom životu za nove prilike.

Rak

Ova pomrčina Sunca u tvoj će život unijeti radost. Energija ove pomrčine od tebe traži da budeš iskrena o tome što voliš, a što ne. Usmjeri svu unutarnju bol ili nelagodu u kreativnu potragu za onime što te ispunjava i što ti donosi istinsku radost i uživaj u svakom trenutku - sada je savršeno vrijeme za to.

Lav

Krećeš na put dubokog emocionalnog iscjeljenja, a iako si netko tko živi svoj život u središtu pozornosti, svoj privatni život čuvaš više od ičega. Sada, s ovom pomrčinom Sunca u tvojoj četvrtoj kući, spremna si suočiti se sa svim strahovima koje imaš i zaliječiti sve rane. Promjene koje sada napraviš odnose se na tvoj osobni rast, ali i na rast duše. Vjeruj procesu, a ono najvažnije – vjeruj sebi.

Djevica

Bilo da se radi o pisanoj riječi, izgovorenoj riječi, govoru tijela ili subliminalnim porukama - riječi imaju moć, a ova pomrčina Sunca u glavni fokus stavlja tvoju sposobnost manifestiranja. Sada je pravo vrijeme da počneš vjerovati da možeš ostvariti svoje najdublje želje. Ovo je vrijeme da utišaš svoje unutarnje kritičare i povjeruješ sebi. Obrati posebnu pozornost na sve snove koje sanjaš ili poruke koje primaš u to vrijeme.

Vaga

Kada je u pitanju novac, očekuj dramatične promjene u svojim financijama. Iako bi to mogli biti iznenadni dobitci ili neočekivani troškovi koji se pojavljuju naizgled niotkuda, ova Sunčeva pomrčina promijenit će tvoj odnos s konceptom novca. Imaj na umu da je Škorpion znak moći i transformacije, pa će se tako promijeniti i tvoj odnos prema novcu.

Škorpion

Ako neki znak utjelovljuje energiju radikalne promjene ove Sunčeve pomrčine, to je Škorpion. Nalaziš se u ključnom trenutku promjene i nećeš ni shvatiti koliko je velika dok se kasnije ne osvrneš na nju. Ako osjećaš želju za promjenom karijere, izgleda, započinjanjem ili prekidom veze ili bilo što drugo, zvijezde ti daju dopuštenje da odustaneš od scenarija koji si mislila da pišeš i promijeniš svoj život nabolje.

Strijelac

S ovom Sunčevom pomrčinom u tvojoj dvanaestoj kući postoji mogućnost da se dogodi neki ključni vanjski događaj, ali daleko je vjerojatnije da će dinamičke promjene koje ćeš doživjeti biti unutarnje. Od tebe se traži da se fokusiraš na sebe, na svoje vlastite misli, ponašanja i obrasce te da vidiš čemu ti oni služe. Samorefleksija će biti ključna - a to nikad nije lako.

Jarac

Ne postoji ništa bolje od prijateljstva i srećom po tebe, ova pomrčina Sunca u tvojoj jedanaestoj kući nudi priliku za novi početak. Bilo da se radi o dugogodišnjem prijateljstvu, mreži kolega ili drugim grupama čiji si dio, ovo je vrijeme kada se možeš osvrnuti na svoje odnose i odlučiti koji od njih su ti prioritet, a koje više ne želiš nastaviti razvijati. Fokusiraj se na sebe i na svoju dobrobit.

Vodenjak

S pomrčinom Sunca u tvojoj desetoj kući karijere, pruža ti se prilika da radikalno preispitaš svoj životni put. Upravo sada bi se mogli dogoditi dramatični pomaci i promjene iza kulisa na tvom radnom mjestu, a osim toga, ovo vrijeme možeš iskoristiti da razmisliš o svom odnosu s autoritetom. Ako su postojale prikrivene napetosti sa šefom ili nekim više rangiranim, promjene su u tijeku, a ti si sada ta koja ima moć.

Ribe

Tvoja pozornost putuje na daleka mjesta i prema novim horizontima, a s ovom pomrčinom Sunca u tvojoj devetoj kući, vrijeme je da prilagodiš svoj način razmišljanja i prigrliš neke nove perspektive. Uskoro bi mogla biti stavljena na kušnju, a važno je i da u ovom periodu budeš otvorena za nove stvari. Sve se mijenja - uključujući i tvoje vlastito mišljenje - i to je ono što život čini zanimljivim.

Kopirati
Drag cursor here to close