Špilja

Traži se najbolja fotografija - Istraži Vjetrenicu i osvoji nagradu!

Tema natječaja je “Čarolija špilje Vjetrenica i njenog zaštićenog krajolika”.
Kultura / Flash | 22. 10. 2023. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjetrenica je objavila natječaj za najljepše fotografije. 

-Dragi ljubitelji fotografije, pozivamo Vas da sudjelujete u našem foto natječaju i pokažete svoj talent!, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici "Špilja Vjetrenica - CAVE".

Tema natječaja je Špilja Vjetrenica, cijeli zaštićeni krajolik i Popovo polje, predivno mjesto koje želimo da zasja kroz vaš objektiv, istaknuto je u objavi na Facebook stranici "Špilja Vjetrenica- Cave."

U nastavku je pojašnjeno kako sudjelovati na foto natječaju.

-Fotografije šaljite na e-mail adresu: [email protected]. Prijaviti se mogu osobe starije od 18 godina iz Bosne i Hercegovine. Uz svaku fotografiju navedite svoje ime i prezime, broj mobitela i adresu. Priložite kratak tekst (do jedne kartice) s opisom motiva i koncepta Vaše fotografije, istaknuli su organizatori.

Tema natječaja je “Čarolija špilje Vjetrenica i njenog zaštićenog krajolika”.

-Ovogodišnji foto natječaj poziva Vas da istražite i uhvatite u objektiv čaroliju špilje Vjetrenica i njenog zaštićenog krajolika. Svojom kreativnošću i fotografijama pokažite nam svu ljepotu ovog jedinstvenog prirodnog čuda i okolnog zaštićenog krajolika, istaknuli su iz JP Vjetrenica.

Pojašnjeno je i da sudionici ovog foto natječaja trebaju poslati do maksimalno 5 fotografija u svim formatima, svaka do 10 MB. Također, natječaj je otvoren od 20.10. do 20.12.2023.

-Sva autorska prava ostaju autoru fotografija potpisujući Izjavu o autorizaciji, ali JP Vjetrenica d.o.o. Ravno može koristiti iste u promotivne svrhe, poručuju organizatori.

Organizator je pripremio bogate nagrade:

1. mjesto: 500,00 KM
2. mjesto: Večera za dvoje u Hotel Stanica + 2x ulaznica za Avanturističku turu “Veliko jezero”
3. mjesto: 3x paket obiteljskih ulaznica za špilju Vjetrenica

-Najbolji radovi po ocjeni stručne komisije bit će odabrani 7 dana iza završetka natječaja, te će pobjednici prva tri nagrađivana mjesta biti obaviješteni putem kontakt informacija. Sretno svima!, stoji u javnom pozivu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close