Ravno

Tragično preminuo Nikša Vuletić, direktor J.P. Vjetrenica

Vuletić je bio dugogodišnji direktor JP „Vjetrenica“. Tijekom njegovog upravljanja ovim poduzećem, Vjetrenica, jedna od najljepših špilja u našoj zemlji doživjela je svojevrsnu renesansu.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 09. 2022. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikša Vuletić (47), direktor Javnog poduzeća "Vjetrenica" tragično je preminuo noćas u 1.30 sati. Prema policijskom izvještaju, Vuletić je izvršio samoubojstvo u selu Pećine, općina Ravno. Nakon uviđaja, bit će poznato više informacija, piše Avaz.

Ova vijest je duboko potresla sve Ravnjane, a s nevjericom i u šoku je primljena među Vuletićevim kolegama i suradnicima širom BiH, ali i izvan njenih granica.

Vuletić je bio dugogodišnji direktor JP „Vjetrenica“. Tijekom njegovog upravljanja ovim poduzećem, Vjetrenica, jedna od najljepših špilja u našoj zemlji doživjela je svojevrsnu renesansu. Brojni projekti koje je kreirao doprinijeli su tome da je Vjetrenica iz godine u godinu bilježila sjajne rezultate .

Posebno će ostati zabilježena njegova borba da Vjetrenica bude nominirana za upis na UNESCO-ovu listu zaštićene prirodne baštine.

Kopirati
Drag cursor here to close