Kvar

Nevrijeme ‘ugasilo’ klimu u mostarskoj bolnici

Zbog sinoćnih pljuskova i grmljavine, dogodili su se prekidi u opskrbi električnom energijom što je uzrokovalo i prekide rada tehničke opreme koja osigurava rad sustava hlađenja ventilacije prostora u Glavnom medicinskom objektu SKB Mostar
Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 08. 2023. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog nevremena koje je prošlu večer zahvatilo i područje Mostara došlo je do kvara na sustavu hlađenja ventilacije prostora u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru.

''Zbog sinoćnih pljuskova i grmljavine, dogodili su se prekidi u opskrbi električnom energijom što je uzrokovalo i prekide rada tehničke opreme koja osigurava rad sustava hlađenja ventilacije prostora u Glavnom medicinskom objektu SKB Mostar na Bijelom brijegu'', potvrđeno je za Bljesak.info iz Ureda za odnose s javnošću mostarske bolnice.

Navode kako djelatnici koji rade na održavanju rješavaju probleme u funkcioniranju uređaja za sustav hlađenja i ventilacije te da je trenutno veći dio sustava doveden u ispravno stanje.

Podsjećamo, grmljavinsko nevrijeme i obilna kiša koja je pala u večernjim satima u srijedu u Mostaru, napravila je brojne probleme. Djelovi grada su u više navrata ostali bez struje, ulice su potpoljene dok je u pojedinim dijeloivima došlo i do širenje nesnosnog smrada od kanalizacije.

Kopirati
Drag cursor here to close