Zakon

Doktori najavili prosvjede u Mostaru i Sarajevu

“S tim u vezi će se predložiti organiziranje prosvjeda ispred vlade Federacije BiH u Sarajevu i ureda Federalne vlade u Mostaru”, naveli su iz UO Saveza strukovnih sindikata doktora medicine i stomatologije FBiH.
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 06. 2021. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savez strukovnih sindikata doktora medicine i stomatologije Federacije BiH za danas je najavio izvanrednu sjednicu Upravnog odbora s jednom točkom dnevnog reda.

Kako je navedeno u priopćenju, dnevna točka sjednice bit će, kako su istaknuli, “stalno odgađanje usvajanja Zakona o reprezentativnosti od strane Federalne vlade i odgovor Federalnog sindikata doktora na ovakav stav vlade”.

“S tim u vezi će se predložiti organiziranje prosvjeda ispred vlade Federacije BiH u Sarajevu i ureda Federalne vlade u Mostaru”, naveli su iz UO Saveza strukovnih sindikata doktora medicine i stomatologije FBiH.

Nakon sjednice UO će se održati press-konferencija na kojoj će se iznijeti planovi za organiziranje prosvjeda doktora ispred Federalne vlade, koji će se održavati u kontinuitetu do ispunjenja zahtjeva.

 

Kopirati
Drag cursor here to close