MOSTAR RUN WEEKEND

GUMA M pokazala kako se trči Mostarski Maraton 

Ove godine GUMA M je kompanija sa najviše prijavljenih trkača – čak 58, a podrška i inspiracija za kampanju “za osmijeh” došla je prirodno i uz veliko zadovoljstvo.
Gospodarstvo / Promo | 19. 03. 2022. u 16:46 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa GUMA M kolektiva i ove godine trči za život, za one najpotrebitije te zajedno sa organizatorima sudjelovanjem podržavaju kampanju humanitarne utrke i podupiru rad organizacije Minores kao i sami maraton MOSTAR RUN WEEKEND.

Ove godine GUMA M je kompanija sa najviše prijavljenih trkača – čak 58, a podrška i inspiracija za kampanju “za osmijeh” došla je prirodno i uz veliko zadovoljstvo.

''Ova utrka/šetnja, u dužini od 4 kilometra, je tradicionalno postala dio Mostarskog polumaratona i njen cilj je, uz fizičku aktivaciju građana, poticanje i na humanitarno djelovanje. Ove godine u suradnji sa udrugom ''Minores'', pomažemo socijalno ugroženim sugrađanima. Nastavimo zajedno stvarati i širiti lanac dobrote. Jer svjesni smo da ne možemo pomoći svakome, ali svatko od nas može pomoći nekome!

Sudjelovanjem u utrci želimo poslati snažnu poruku i pokazati koliko je zapravo jako malo potrebno da se udružimo, budemo humani, te da barem na ovaj način vratimo osmijeh i nadu onim najpotrebitijima. Naše drage kolege iz drugih centara /Tuzla, Banja Luka, Sarajevo/ također su se rado  odazvale pozivu i svojim prisustvom će sudjelovati u utrci i trčati  ‘’humanitarni krug’’.

Zbog njih i mnogih drugih potrudili smo se da kroz ovaj članak, sudjelovanjem u utrci i potpori samoj organizaciji maratona potaknemo i druge kompanije, kolektive u nadi da ćemo vremenom nešto promeniti, jer znamo da svaka kompanija i organizacija u svojoj domeni može da uradi mnogo više.

Znamo, jer mi to već 20 godina radimo, i zbog toga vjerujemo da kroz humanitarna djela, ovakve  kampanje su samo simboličan korak koji nas vodi u svijet u kome neće biti barijera ni za koga'', navela je Guma M.

Kopirati
Drag cursor here to close