Velika akcija na dermalne filere

Dolazak vrhunskih plastičnih kirurga u Polikliniku Vitalis

Dr. Mladen Vukić u Polikliniku Vitalis dolazi 16., 17., 18. i 19.05., a povodom njegovoga prvog dolaska u Mostar Poliklinika Vitalis pravi veliku akciju na dermalne filere, te će tako 1 ml dermalnih filera iznositi 390 KM!
Gospodarstvo / Promo | 21. 04. 2022. u 17:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poliklinika Vitalis iz Mostara je već nekoliko godina uz svoje već postojeće usluge i predvodnik u estetskoj medicini u Hercegovini.

Uz već poznatu liječnicu za dermalne filere i botox dr. Jelenu Krčum timu se pridružuje i dr. Mladen Vukić, spec. plastične i rekonstruktivne kirurgije iz Zagreba, a uskoro i još nekoliko etabliranih imena u plastičnoj kirurgiji.

Dr. Mladen Vukić u Polikliniku Vitalis dolazi 16., 17., 18. i 19.05., a povodom njegovoga prvog dolaska u Mostar Poliklinika Vitalis pravi veliku akciju na dermalne filere, te će tako 1 ml dermalnih filera iznositi 390 KM!

Inače dr. Mladen Vukić je vlasnik Poliklinike Aesthete u Zagrebu, a zbog velikog broja upita klijenata iz Hercegovine sada će biti dostupan za tretmane i operativne zahvate u Poliklinici Vitalis. Nakon završene specijalizacije u KB Dubrava usavršavao je znanje u nekim od vodećih europskih centara poput UZ Brussel, Institut Gustave Roussy u Parizu, Hospital de Sant Pau u Barceloni, Guy st. Thomas u Londonu, University Hospital Helsinki, Chang Gung Memorial hospital Taiwan te mnogim drugim poznatim bolnicama i klinikama koje su vodeće ustanove za rekonstrukcijske, estetske i plastične korekcije.

Doktor Vukić je jedini licencirani liječnik u Hrvatskoj za Los Deline filere/injektivne implantate kojima uspješno radi povećanja grudi i stražnjice kao i nadoknadu volumena na licu. Prvi su uveli ovaj novitet na naše tržište te objašnjavaju da mogu napraviti povećanja bez operacije, pod lokalnom anestezijom.

Zahvati koje će obavljati u Poliklinici Vitalis su:
 
- Aplikacija dermalnih filera, botox-a, PRP i mezoterapije
- Facelifting
- Blefaroplastika (korekcija očnih kapaka)
- Otoplastika (korekcija ušiju)
- Povećavanje i podizanje grudi implantatima
- Abdominoplastika
- Brahioplastika
- Brojni drugi zahvati

Narudžbe i upite možete provjeriti na broj:
 
+387 36 310 210
+387 63 222 739

Poliklinika Vitalis
Vukovarska bb
Mostar
Kopirati
Drag cursor here to close