Mostar

Augmentacija grudi u Poliklinici Vitalis

Spec. plastične i rekonstruktivne kirurgije, Dr. Mladen Vukić ordinira u Poliklinici Vitalis 6., 7. i 8.11. Za konzultacije i estetske tretmane, zakažite svoj termin na vrijeme.
Gospodarstvo / Promo | 31. 10. 2023. u 09:28 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako Vam je osim lijepog i privlačnog dekoltea prva pomisao na operaciju grudi – bol, dug oporavak ili strah od anestezije, u Poliklinici Vitalis to nije slučaj. Ukoliko ste odlučili povećati grudi a niste sigurni kakav je proces anestezije prilikom zahvata, ovdje smo da to u potpunosti razjasnimo.

U Poliklinici Vitalis, pacijentice mogu odabrati operaciju pod lokalnom anestezijom ili pod općom anestezijom, jer primjenjujemo najnovije trendove u estetskoj medicini gdje olakšavamo našim pacijentima odluku o zahvatu.

PR  / Augmentacija grudi u Poliklinici Vitalis

Ženama koje zaziru od opće anestezije, a htjele bi povećati poprsje, plastični kirurg dr. Mladen Vukić izvodi zahvat u lokalnoj anesteziji: u tih 60 do 90 minuta pacijentica može razgovarati s liječnikom i pritom odabrati implantat kakav joj najbolje pristaje.

Velika prednost kod zahvata pod lokalnom anestezijom je to što nema dugotrajnijeg kemijskog sna i ležernije se pristupa zahvatu. Potom, oporavak od anestezije gotovo i ne postoji, glava je odmah bistra i jedino treba slijediti ograničenja koja kirurg daje u vezi s oporavkom od operacije.

PR  / Augmentacija grudi u Poliklinici Vitalis

Augmentaciju grudi, kaže dr. Vukić, uglavnom biraju mlađe žene koje žele izgledati najbolje moguće ili pak žene koje su rodile ili im se tijelo promijenilo s godinama.

Uz zahvate na grudima, u Poliklinici Vitalis vršimo sve estetske i funkcijske zahvate, poput abdominoplastike, brahioplastike, facelifting, uključujući i i filere, botoks, PRP i mezoterapiju.

Dr. Mladen Vukić ordinira u Poliklinici Vitalis 6., 7. i 8.11. Za konzultacije i estetske tretmane, zakažite svoj termin na vrijeme.

Kopirati
Drag cursor here to close