BLJESAK PODCAST | SPORT CENTAR # 27

SPORT CENTAR PODCAST: Robert Hrkać: Ako ne može Hrvatska, neka Portugal ode do kraja

"Ako bih mogao izdvojiti, tri mlada igrača, to je Fede Valverde koji nije nepoznato ime, ali je mlad i mogao biti napraviti bum što se tiče Urugvaja. To je Cody Gakpo, iz PSV-a i treći nekada bude Joško Gvardiol, dodao je Robert.
Sport / Qatar 2022 | 19. 11. 2022. u 17:27 Bljesak.info
ANALIZA: REPREZENTACIJE KOJE ĆE IZNENADITI NA SP U KATARU | ROBERT HRKAĆ | SPORT CENTAR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pažnju na sebe je skrenuo nakon izlaska knjige "555 najvećih utakmica". Nakon toga nogometne utakmice je počeo promatrati na malo drugačiji način. Počeo ih je jednostavno više analizirati.

Širokobriježanin Robert Hrkać živi u Zadru, surađuje u podcastu posvećenom engleskom Premiershipu "Premijer League Show". Robert je prava nogometna riznica, čovjek koji će vam bez problema izdiktirati postavu neke ekipe, reprezentacije bez obzira na godinu. Samo dan prije početka Robert je bio gost 27. po redu Podcasta Sport Centar portala Bljesak.info.

S Robertom smo razgovarali o Svjetskom prvenstvu, prošli smo kroz sve skupine, njih osam. Počeli smo od Hrvatske i Srbije, njihovih protivnika Maroka, Kanade, Belgije, odnosno Brazila, Kameruna, Švicarske.

" Ono što dodatno "nabildalo" hrvatska očekivanja od ovog prvenstva je svakako Liga nacija. Jer ne treba zaboraviti da kako je javnost uzimala to takmičenje potpuno nevažnim, a sada je slika drugačija, ali sada je situacija drugačija jer si dva puta savladao Dansku, dobio si Francusku u Parizu i slika se promijenila što se tiče vatrenih nadanja, potpuno suprotno od recimo od posljednjeg Europskog gdje dolaziš na veliko takmičenje nakon niza poraza što se vidjelo na utakmicama protiv Engleske, u prvom poluvremenu kontra Češke. Ja i dalje mislim da je Hrvatska "dark horse" ovog prvenstva, ima vezni red kakav nema niti jedna reprezentacija na turniru, kaže između ostalog Hrkać.

Pored prolaska kroz sve skupine, Roberta smo upitali, na koje mlade igrače treba obratiti pažnju kada je u pitanju ovo prvenstvo.

"Ako bih mogao izdvojiti, tri mlada igrača, to je Fede Valverde koji nije nepoznato ime, ali je mlad i mogao biti napraviti bum što se tiče Urugvaja. To je Cody Gakpo, iz PSV-a i treći nekada bude Joško Gvardiol, dodao je Robert.  

Kopirati
Drag cursor here to close