SD ''Herceg'' Mostar

Volite speleologiju? Prijavite se na speleološku radionicu u Mostaru

Na praktičnoj nastavi polaznici uče i uvježbavaju tehnike kretanja i istraživanja u špiljama i jamama te se susreću s pojmovima koji se obrađuju na predavanjima.
Sci-Tech / Znanost | 23. 02. 2023. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Speleološko društvo "Herceg" Mostar organizira 9. speleološku školu – SPELEOLOGICA 9 u periodu od 24. ožujka do 23. travnja 2023. godine.

Radionica će se sastojati od teorijske i praktične nastave, a iz SD ''Herceg'' Mostar napominju da će se teorijska nastava održavati petkom od 19h u prostorijama HGSS Mostar, (Dubrovačka 6a), dok će se praktična nastava održavati na stijeni i speleološkim objektima u okolici Mostara.

Na praktičnoj nastavi polaznici uče i uvježbavaju tehnike kretanja i istraživanja u špiljama i jamama te se susreću s pojmovima koji se obrađuju na predavanjima.

Iz SD ''Herceg'' naglašavaju da prilikom prijave svi zainteresirani moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

- Navršenih 18 godina života (iznimno, školi može pristupiti i osoba s navršenih 16 godina života uz potpisanu suglasnost oba roditelja ili staratelja).

- Da je osoba u potpunosti psihički i fizički zdrava i posjeduje solidnu fizičku spremu.

Cijena speleološke škole je 150,00KM, dok je sva potrebna speleološka oprema je osigurana od strane organizatora (kaciga, rasvjeta, sprave za penjanje i spuštanje po užetu i sl.).

Prijave na speleološku školu možete popuniti putem online obrasca.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na broj telefona: +387 63  46 94 76 (Ivan Marić), e-mail: [email protected] i putem njihovih Facebook i Instagram profila.

Kopirati
Drag cursor here to close