Fuckup Nights Mostar Vol. 12

Code Hub spreman za novo izdanje Fuckup Nights-a Mostar

Fuckup Nights Mostar Vol. 12 održat će se u utorak, 20.12.2022. godine u 19 sati na dobro poznatoj lokaciji – u Code Hub-u Mostar.
Sci-Tech / Znanost | 15. 12. 2022. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alfa Therm, NSoft i Hera regionalno su poznata poduzeća koja već godinama postavljaju standarde u svojoj industriji. Željko Božić, Dražan Planinić i Ivica Ćorić menadžeri su koji iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u upravljanju i bezbroj zabilježenih uspjeha.

Oni su voditelji spomenutih poduzeća koji gotovo svakodnevno donose odluke kojima usmjeravaju razvoj poduzeća na čijem su čelu.

Neke od tih odluka su, naravno, bile i pogrešne, a o njima i lekcijama koje su iz njih izvukli pričat će na novom izdanju Fuckup Nights-a Mostar koje priprema INTERA Tehnološki Park. 

Fuckup Nights Mostar Vol. 12 održat će se u utorak, 20.12.2022. godine u 19 sati na dobro poznatoj lokaciji – u Code Hub-u Mostar.

Ponovno će ga obilježiti razgovor o neuspjesima i greškama na potpuno iskren i zabavan način, a prisutni će imati priliku čuti nešto više o uspješnim poduzetničkim i menadžerskim pričama.

Prvi će na scenu izaći Željko Božić koji više od 15 godina upravlja poduzećem Alfa Therm, dobro poznatim liderom u pružanju usluga u području grijanja, klimatizacije i ventilacije koje se nerijetko ističe kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u regiji.

Svoju priču nakon Željka će s prisutnima podijeliti Dražan Planinić, COO poduzeća NSoft koji je prethodno karijeru gradio u bankarskom sektoru.

Nekada je i svirao bass, a danas je muž i otac dva dječaka te se često može vidjeti kako vozi bicikl, igra stolni tenis i uživa u glazbi.

Posljednji će se prisutnima predstaviti Ivica Ćorić, često opisivan kao jedan od pionira informatičke scene u Mostaru i Hercegovini koji je prije 21 godinu osnovao poduzeće Hera.

Za njih je pitanja ponovno pripremio i Boris Čerkuč koji će i ovaj put biti u ulozi moderatora. Sve navedeno jamči dobru zabavu, pregršt smijeha, ali još više savjeta i lekcije jer – i na tuđim greškama se može učiti.  

Fuckup Nights Mostar podržan je od strane web portala Bljesak.info, a i ovo izdanje je besplatno.

Dovoljno je da se svi zainteresirani prijave na linku, ali moraju požuriti – i ovaj put je broj sudionika ograničen u skladu s kapacitetima prostora.

Kopirati
Drag cursor here to close