4G/4G+

Ugovorena završna faza projekta implementacije 4G/4G+ mreže

Ugovore su potpisali predsjednik Uprave HT-a Mostar, Vilim Primorac i predsjednica Ericssona Nikole Tesle, Gordana Kovačević, priopćeno je iz HT Mostar.
Sci-Tech / Tehnologija | 17. 11. 2022. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HT Mostar i Ericsson Nikola Tesla potpisali su danas u Mostaru nove ugovore vrijedne više od 14,5 milijuna KM za nadogradnju i proširenje LTE RAN mreže te proširenje transmisijske mreže ovog operatora, kojima se nastavlja višegodišnja uspješna suradnja dviju kompanija.

Ugovore su potpisali predsjednik Uprave HT-a Mostar, Vilim Primorac i predsjednica Ericssona Nikole Tesle, Gordana Kovačević, priopćeno je iz HT Mostar.

''S našim dugogodišnjim pouzdanim partnerom Ericssonom Nikolom Teslom ugovorili smo završnu fazu projekta implementacije 4G/4G+ mobilne mreže, poštujući najviše sigurnosne standarde.

Temeljem ovih ugovora povećat ćemo pokrivenost i kapacitete te našim korisnicima pružiti veće brzine i bolje korisničko iskustvo na putu prema 5G. Kao predvodnik digitalizacije u Bosni i Hercegovini nastavljamo ići ukorak s razvojem i ulaganjem u učinkovitu mobilnu infrastrukturu najviših performansi i kvalitete.

Time stvaramo preduvjete za daljnju digitalnu transformaciju našeg društva i gospodarstva'', rekao je Vilim Primorac.

Ugovori su potpisani u Mostaru

''Zahvaljujem našem partneru na ukazanom povjerenju u nastavku uspješne dugogodišnje suradnje u proširenju i izgradnji mobilne mreže HT-a Mostar.

Najnovija tehnološka rješenja koja će zajedničkim timskim radom implementirati stručnjaci Ericssona Nikole Tesle i HT-a Mostar doprinijet će kvaliteti usluga u mobilnoj mreži našeg kupca, kao i zadovoljstvu korisnika.

Potpisivanjem dodatno osnažujemo naše partnerstvo koje je utemeljeno na tehnološkom liderstvu i visokoj kvaliteti isporuka'', rekla je Gordana Kovačević.

Kopirati
Drag cursor here to close