Novost iz Nintenda

Sanjate Pokemone? Sad ćete ih moći i loviti u snu

Nintendo razvija senzor koji će pratiti kako i koliko igrači spavaju, a ovisno o tome mijenjat će se sama Pokemon Sleep igra.
Sci-Tech / Tehnologija | 29. 05. 2019. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pokremon groznica obilježila je 2018. godinu, a čini se kako nam se sprema još jedna. Naime, japanska tvrtka POkemon Company koja stoji iza posljednjih Pokemon apliakcija najavila je novu aplikaciju koja će igračima omogućiti da Pokemone love i dok spavaju.

"Pokemoon Sleep" pratit će igračeve navike spavanja i te podatke iskorištavati za stvaranje igre.

Želimo spavanje pretvoriti u zabavu, istaknuo je direktor Pokemon Company, Tsunekazu Ishihara.

Da je takva aplikacija u nastajanju potvrdili su i iz Nintenda. Oni razvijaju senzor koji će pratiti koliko i kako igrači spavaju. Taj će senzor biti svojevrsni nasljednik Pokemon Go Plus uređaja koji je igračima omogućavao da "love" Pokemone bez korištenja pametnog telefona, piše Zimo.co.

Kako je istaknuto na događanju u Japanu, Pokemon Sleep će koristiti podatke poput koliko je korisnik spavao i kad se probudio kako bi promijenili samu igru. Na koji način, nisu precizirali. To ćemo saznati kad sljedeće godine predstave samu igru.

Podsjetimo, Pokremon Go pojavio se na tržištu 2016. godine i natjerao igrače da izađu iz svojih kuća te krenu u istraživanje svijeta oko sebe. U kombinaciji proširene stvarnosti i aplikacije, igrači su "tražili" i "hvatali" Pokemone te u posebnim arenama, odmjeravali snage.

Kopirati
Drag cursor here to close