Isplati se!

Samsung poklanja sat Galaxy Watch4 uz kupovinu pametnog telefona Galaxy S21 FE

Samsung je pripremio pravu proljetnu poslasticu pa uz kupovinu pametnog telefona Samsung Galaxy S21 FE 5G na poklon dobivate pametni sat Galaxy Watch4 44 mm u crnoj boji.
Sci-Tech / Tehnologija | 21. 03. 2022. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proljeće je iza ugla, što znači da grad postaje okupan dugo očekivanim zelenilom, a ulice ponovno vrve ljudima nakon dugog zimskog sna. Razdoblje je to u godini kad se sve oko nas budi pa tako i mi sami i naš organizam te nam daje energiju potrebnu za pokret i često promjenu navika.

Bilo da proljeće za vas znači šetnju gradom, povratak treningu ili jednostavno uživanje u suncu, Samsung Galaxy S21 FE 5G odličan je i svestran pametni telefon za sve generacije, kakve god bile njihove potrebe i želje.

Napravljen da privuče pažnju

Atraktivan dizajn Galaxy S21 FE 5G pametnog telefona uz svoj Contour-Cut okvir i četiri privlačne boje malo koga može ostaviti ravnodušnim. Tko kaže da pametni telefon ne može biti praktičan, a ujedno i moćan uređaj koji stane u svaki džep?

Ovaj uređaj inspirisan željama fanova osmišljen je da mami poglede, a u svojih 6,4 inča upakirano je sve što vam je potrebno za povezivanje s prijateljima, istraživanje novih strasti, javljanje uživo i gledanje omiljenih emisija.

Zabava i povezanost bez granica

Priroda i ljudi uvijek su zanimljivi motivi za fotografiranje, a s dolaskom proljeća prilika za uhvatiti odličnu fotografiju sve je više. Glavna prednost fotografiranja pametnim telefonom definitivno je njegova praktičnost i činjenica da je većinu vremena uz nas pa tako možemo biti sigurni da nam fotoaparat neće nedostajati onda kad ga najviše trebamo.

Uhvatite nezaboravne trenutke kamerom svog pametnog telefona, bilo da šetate parkom ili ručate na otvorenom u pauzi od posla. Pametni telefon treba biti estetski dobro dizajniran i privlačan, a isto tako i kvalitetan i funkcionalan.

Upravo zato Samsung pametni telefoni S serije opremljeni su vrhunskim tehnologijama, moćnim kamerama i velikim ekranima koji omogućavaju bezbrižan rad, neometano iskustvo igranja i čine ih idealnim uređajima za bezbrižno pregledavanje i dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama.

Instagram ili TikTok, nije bitno jer uz Samsung pametne telefone svijet društvenih mreža je nadohvat ruke.

Pametni sat i telefon – savršen spoj

Samsung je pripremio pravu proljetnu poslasticu pa uz kupovinu pametnog telefona Samsung Galaxy S21 FE 5G na poklon dobivate pametni sat Galaxy Watch4 44 mm u crnoj boji.

Ovaj pametni sat u komunikaciji s pametnim telefonom možete koristiti za vježbanje, slušanje glazbe, praćenje informacija o zdravlju ili jednostavno kao cool modni dodatak.

Uz brojne mogućnosti Galaxy Watch4 kao što su BIA senzor (Bioelectrical Impedance Analysis) koji bilježi pritisak, nivo kisika u krvi te otkucaje srca i opciju praćenja ritma spavanja Sleep scores vraćanje zdravim navikama nikad nije bilo lakše.

Promocija traje u razdoblju od  21.03.2022. do 17.04.2022., a više informacija možete pronaći na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close