Fold

Samsung planira proizvesti 5 do 6 milijuna savitljivih smartphonea

Prema ET Newsu, Samsung iduće godine planira proizvesti između 5 i 6 milijuna pametnih telefona iz Fold serije koji sadrže savitljive zaslone.
Sci-Tech / Tehnologija | 22. 10. 2019. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Samsung za iduću godinu ima ambiciozne planove što se tiče njihovih pametnih telefona sa savitljivim zaslonima. Korejski ET News naime navodi namjeru Samsunga da značajno proširi svoje prisustvo na tržištu smartphonea sa savitljivim zaslonima.

Namjera je tvrtke iduće godine proizvesti između 5 i 6 milijuna takvih uređaja, u usporedbi s ovogodišnjih prodanih 500.000 primjeraka Galaxy Fold uređaja, piše Bug.hr.

Samsung trenutačno Fold uređaje prodaje u serijama od 10.000 primjeraka, a ukoliko žele postići gore spomenuti cilj od 5 odnosno 6 milijuna primjeraka morati će značajno poboljšati svoje proizvodne kapacitete u Vijetnamu. Također, planiran je i prijelaz na Ultra Thin Glass tehnologiju koju je zasad teže reproducirati u većem broju primjeraka.

Postoje glasine kako bi Samsung mogao predstaviti dva nova Fold modela, jednog koji bi se smjestio u premium kategoriju i drugog nešto financijski pristupačnijeg, piše Bug.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close