''Odrastite i prijeđite na Galaxy''

Samsung novom reklamom ismijao ljubitelje iPhonea

S novom reklamom, objavljenom s početkom prodaje iPhonea X, Samsung je ljubiteljima Applea poručio da "odrastu nadogradnjom na Galaxy"
Sci-Tech / Tehnologija | 06. 11. 2017. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak prodaje najboljeg iPhonea u povijesti obilježili su, kako smo to već godinama navikli, i veliki redovi ispred Appleovih trgovinama te su tisuće ljubitelja ovog gadgeta čekali satima, a neki i danima kako bi se među prvima dokopali uređaja s kojim ova kompanija obilježava deset godina otkad je predstavljen prvi model iPhonea.

Još jedna stvar koja je često pratila početak prodaje Appleovih telefona jesu i Samsungove reklame u kojima lider na tržištu pametnih telefona ismijava ljubitelje Cookove kompanije jer većinu novih opcija koje donose nove generacije iPhonea Samsung je već predstavio u ranijim modelima svojih telefona, piše Zimo.co.

Npr. najveći noviteti koje je Apple predstavio ove godine na iPhoneu X (ekran bez okvira i bežično punjenje), na Samsungovim telefonima postoje već godinama, a u videozapisu koji je objavljen na službenom profilu Samsungova američkog odjela na Twitteru uz poruku ''odrastite s nadogradnjom na Galaxy'' iz ove su kompanije u jednominutnom spotu pokazali koliko su njihovi telefoni tijekom posljednjih godina bili ispred Appleovih – barem kada se tiče dostupnih opcija s kojima je Apple uvijek kaskao za južnokorejskom kompanijom.

U reklami, a u Samsungu se nadaju i u stvarnom životu, dugogodišnji vlasnik Appleova telefona "odrastao" je i dugo čekanje ispred Appleovih trgovina zamijenio je novim pametnim telefonom Galaxy.

Kopirati
Drag cursor here to close