Samsung Galaxy A53 5G pametni telefon od sada dostupan u Bosni i Hercegovini
Već od 879 KM

Samsung Galaxy A53 5G pametni telefon od sada dostupan u Bosni i Hercegovini

Sci-Tech / Tehnologija | 02. 04. 2022. u 08:12 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Samsung Electronics nedavno je predstavila svoj novi model Samsung Galaxy A53 5G, koji je dostupan i u Bosni i Hercegovini.

Riječ je o modelu iz veoma popularne i svima pristupačne A serije pametnih telefona koji osigurava novi nivo korisničkog iskustva za uživanje u omiljenim aktivnostima, sadržajima i aplikacijama.

Galaxy A53 5G ističe se po unaprijeđenim karakteristikama kamere, novom snažnom procesoru, izuzetno čvrstom ekranu, kao i još boljim mogućnostima povezivanja sa Galaxy ekosustavom. Preporučena maloprodajna cijena u našoj zemlji za novi Galaxy A53 5G je od 879 KM.

Foto: PR / Samsung Galaxy A53 5G 

Sjajna kamera, uvijek oštra i mirna

Uz vrlo moćan sustav s četiri kamere, Galaxy A53 5G donosi napredne mogućnosti fotografiranja i snimanja s OIS kamerom od 64 MP i prednjom kamerom od 32 MP.

Dodatna vrijednost je i VDIS tehnologija koja omogućava stabilizaciju prilikom snimanja za kristalno čiste videozapise. Kamere koriste i AI tehnologiju koja u kombinaciji s unaprijeđenim Night Mode načinom rada osigurava da fotografije, iako nastale pri slabijem dotoku svijetla, izgledaju besprijekorno.

Tu su i poboljšani Portrait Mode način rada za odlične selfije i Fun Mode koji korisnicima pruža velik izbor zabavnih filtera, a simpatična funkcija je i Object eraser za uklanjanje nepoželjnih objekata u pozadini.

Atraktivan održivi dizajn

Galaxy A53 5G pametni telefon sadrži vrlo funkcionalan i moderan izgled, točnije krasi ga Ambient Edge dizajn koji neprimjetno spaja kamere sa samim uređajem, dok tanki okvir stvara još profinjeniji vizualni dojam.

U sklopu Samsung Galaxy for the Planet inicijative – čiji cilj je očuvanje planete –  pakiranje Galaxy A53 5G uređaja izrađeno je od papira dobivenog iz održivog izvora, a reciklirani materijali također su korišteni za bočne tipke kao i otvore SIM kartica.

Sa svojim atraktivnim dizajnom, Galaxy A53 5G uklopit će se s drugim Galaxy uređajima za najbolje korisničko iskustvo. Naprimjer, Galaxy A53 5G se može povezati s Galaxy Buds slušalicama koje će, zahvaljujući 360 Audio tehnologiji, omogućiti zaista impresivan 3D zvuk.

Foto: PR / Samsung Galaxy A53 5G 

Izuzetno čvrst ekran i visoka sigurnost

Za nevjerojatne performanse Galaxy A53 5G pametnog telefona zaslužan je potpuno novi 5nm procesor. Izvana je opremljen izuzetno čvrstim Gorilla® Glass 5 zaštitnim staklom te donosi proširivi 6,5-inčni Super AMOLED ekran uz brzinu osvježavanja od 120 Hz koja će osigurati glatko iskustvo korištenja i impresivan prikaz sadržaja.

Kako bi korisnici bezbrižno uživali u pregledanju željenog sadržaja, pametni telefon sadrži IP67 standard otpornosti na vodu i prašinu, dok uz super brzo punjenje od 25W sve aktivnosti mogu trajati duže. Galaxy A53 5G korisnicima pruža i visok nivo sigurnosti pomoću svoje Samsung Knox platforme, a za zaštitu privatnih fotografija i dokumenata tu je Secure Folder – šifrirani digitalni sef.

Također, uređaj ima uključenu i Samsung Wallet opciju koja stvara praktično i zaštićeno mjesto za spremanje svih ličnih dokumenata, pasoša, kreditnih kartica i drugo.

Samsung Galaxy A53 5G od sada je dostupan u Bosni i Hercegovini u fenomenalno crnoj, fenomenalno plavoj i boji nazvanoj fenomenalna breskva po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 879 KM.

Kupovinom Galaxy A53 5G pametnog telefona na poklon dobivate i Galaxy Buds Live bežične slušalice u crnoj boji. Promocija traje u razdoblju od 1. do 30. 4. 2022. ili do isteka zaliha i važi za sve koji se prijave na aplikaciji Members of 1. 4. do 15. 5.

Više informacija pronađite na https://www.samsung.com/ba/offer/galaxy-a53-5g-promotion/.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama.

Kompanija redefinira svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sustava, livanih i LED rješenja.

Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

Kopirati
Drag cursor here to close