Malo kašnjenje

Razvoj Appleovog modema mogao bi završiti kasnije nego što se najavljivalo

Appleovi modemi trebali su biti spremni do proljeća 2025. godine, ali čini se da se to ipak neće dogoditi. Prema novim informacijama, razvoj će se završiti najkasnije do početka 2026.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 11. 2023. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvoj Appleovog vlastitog modema ne ide prema prvotnom planu. Analitičar i Bloombergov reporter, Mark Gurman, tvrdi da interni modem tvrtke iz Cupertina neće biti spreman do proljeća 2025. godine kako se prije govorilo.

Gurman, naime, kaže da Apple odgađa završetak razvoja svoga modema do kraja 2025. ili početka 2026. godine, što je zapravo i u skladu s produljenjem ugovora o suradnji s Qualcommom, javlja Bug.

''Nakon što razvoj završi, Appleu će trebati vjerojatno dvije ili tri dodatne godine da ubace taj modem u mobilne verzije Apple Watcha, iPada i Maca'', ističe Gurman.

Podsjećamo da se još 2019. godine govorilo da će Apple do predstavljanja tada nadolazećeg iPada Pro predstaviti svoje modeme. Prvotni Appleovi planovi predviđali su pojavljivanje prve generacije njihovih modema u iPadu Pro za 2021., dok se druga generacija trebala pojaviti u iPhoneima za 2022. godinu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close