NetWork 10

LANACO platinum sponzor NetWork 10 konferencije

Održana je konferencija za novinare povodom najave NetWork 10 konferencije koja će se održati u Grand Hotelu Neum
Sci-Tech / Tehnologija | 03. 03. 2020. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Konferencija za novinare u Sarajevu

Na danas održanoj konferenciji za novinare u Sarajevu, povodom najave NetWork 10 konferencije, a koja će se održati u periodu od 25.3. do 27.3.2020. godine u Grand Hotelu Neum, predstavnici kompanije LANACO i Microsofta BiH su izrazili zadovoljstvo nastavkom suradnje i istaknuli njen strateški značaj za obje strane.

Danas gotovo sve kompanije postaju digitalne, a LANACO sa svojim softverskim rješenjima i infrastrukturom pomaže različitim industrijama da unaprijede poslovanje u skladu sa globalnim tržišnim trendovima.

Kao najveća privatna IT kompanija u BiH, LANACO danas prolazi kroz procese tranzicije sa ciljem zadržavanja stečenih pozicija i širenja na globalno tržište, nastojeći da sa svojim dugogodišnjim iskustvom uvijek isporuči nova inovativna rješenja namijenjena brojnim oblastima.

Zoran Bojanić, sistem inženjer za računarske mreže u kompaniji LANACO  i jedan od predavača na ovogodišnjem NetWorku, ističe da je ova konferencija odlična prilika za razmjenu znanja i iskustva tehnoloških stručnjaka, ali i svih onih koji žele da uz pomoć suvremenih tehnologija osnaže svoje poslovanje. 

Mirad Maglić, Country Representative Microsoft BiH, također je istaknuo prednosti nove saradnje: ''NetWork je najveća tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini i predstavlja koncentrator i  katalizator znanja, mjesto okupljanja domaćih i stranih IT stručnjaka i sredstvo za uspostavljanje i unapređenje poslovnih i ličnih veza i poznanstava.  Izuzetno mi je drago da je Microsoft kroz proteklih deset godina uvijek bio blizak konferenciji, zajedno s našim partnerom Lanacom, kao i mnogim drugima, i jako mi je drago što je NetWork konferencija postala istinski prepoznatljiv regionalni brand''.

Novosti o NetWork 10 su dostupne i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

#Network10 #NetworkBiH

Kopirati
Drag cursor here to close