Intera

Dropshipping: Naučite kako pokrenuti svoj online business

Na tečaju ćete uspješno savladati znanja koja će vam omogućiti da samostalno uredite i pokrenete svoju web trgovinu, odabirete prave proizvode, reklamirate i prodajete svoje proizvode preko interneta, pravoj publici i na pravi način.
Sci-Tech / Tehnologija | 11. 05. 2020. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vremenima kada su gospodarske djelatnost bile primorane prebaciti se u online svijet, važnost online trgovine dodatno je porasla. Novi tečaj, koji INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt FREECO financiran sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, polaznicima će pružiti uvid u ovaj aspekt digitalnog poslovanja. Na besplatnoj desetodnevnoj radionici Dropshipping Course polaznici će naučiti kako pokrenuti i voditi svoj web shop, trgujući iz udobnosti svog doma, bez inventara, skladištenja i fizičkog dodira s proizvodima koje prodaju.

Dropshipping poslovni model se zasniva na posredničkom modelu trgovine. Vi prodajete preko svog web shopa, kupac plati vama, vi platite proizvođaču koji proizvod dostavlja direktno kupcu. Zamislite moći voditi trgovinu tehničkih proizvoda, kućanskih potrepština, nakita, sitnica, craftova, odjeće ili bilo kojih proizvoda, samo preko vašeg laptopa. Sada možete! Dropshipping Course će vas opremiti sa svim znanjima potrebnim da pokrenete svoj web shop, proberete dobre proizvode te ih prodajete ciljanoj publici na najbolji način, po cijeni koju vi odredite. 

Prednosti Dropshippinga

Prednosti Dropshipping modela trgovine su brojne. Sve što vam treba za početak je laptop, internet konekcija i odgovarajuće znanje, dok su troškovi iznimno niski u usporedbi s konvencionalnim načinima trgovine. Obzirom da trgovinom upravljate preko vašeg laptopa, možete uživati u punoj mobilnosti i raditi kad vam najviše odgovara. 

Čime sve možete trgovati? 

Ograničenja nema! Imate konstantnu mogućnost odabrati najbolje proizvode za vašu trgovinu od iznimno velikog broja proizvoda na tržištu  ili koristiti svoj web shop da trgujete vlastitim proizvodima ukoliko se bavite nekom vrstom obrta.       

Online platforme i alati za Dropshipping

Velik naglasak će biti stavljen na tehnike digitalnog marketinga potrebne za pronalaženje prave publike za pravi proizvod te prodaju putem Facebooka, Instagrama ali i Google Ads-a. Posebna pažnja posvetit će se direct response marketingu.   

Radit će se s platformama za online web trgovinu kao što su Shopify, WooCommerce i Etsy te s nizom alata digitalnog marketinga, nužnih za uspješnu prodaju preko interneta poput Facebook/Instagram Ads, Facebook Pixel, Lookalike Audience, Google Ads, SEO, SEM i copywriting.  

Sve to je samo dio alata koje ćemo obraditi kako bi se što bolje spremili za Dropshipping karijeru. Poseban naglasak će biti stavljen na Shopify platformu, odgovarajuće payment gateway-e, te niz aplikacija koje olakšavaju svakodnevno poslovanje.   

Kakva znanja ćete steći? 

Na tečaju ćete uspješno savladati znanja koja će vam omogućiti da samostalno uredite i pokrenete svoju web trgovinu, odabirete prave proizvode, reklamirate i prodajete svoje proizvode preko interneta, pravoj publici i na pravi način. 

Drugim riječima, moći ćete se samostalno baviti dropshippingom.   

Kako se prijaviti?

Ovisno o epidemiološkoj situaciji, ova desetodnevna obuka će se odvijati putem online komunikacijskih kanala ili u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka i Code Hub-a Mostar uz poštivanje svih propisanih mjera opreza. Svi zainteresirani za obuku, koja će započeti u ponedjeljak 1.6.2020. godine u 17h, mogu se prijaviti do ponedjeljka, 25.5.2020. godine do 23:59h. Broj polaznika je ograničen te će se nakon zatvaranja prijava provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni. Sukladno ciljevima projekta i radionice, prilikom selekcije prednost će dobiti mladi, nezaposleni ljudi s jasno izraženom željom za razvoj karijere freelancer-a ili poduzetnika. U slučaju bilo kakvih pitanja, svi zainteresirani se mogu obratiti na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close