David Grusch

SAD ima tehnologiju koja nije nastala na Zemlji

Na saslušanju u Kongresu David Grusch bi trebao iznijeti više detalja o svojoj tvrdnji da SAD ima više netaknutih izvanzemaljskih letjelica.
Sci-Tech / Svemir | 26. 07. 2023. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši visoki američki obavještajni časnik David Grusch (36), poznat kao zviždač o NLO-ima, pred američkim Kongresom će svjedočiti u vezi Pentagonovih navodnih programa povezanih s izvanzemaljskim letjelicama, piše New York Post.

Na saslušanju u Kongresu Grusch bi trebao iznijeti više detalja o svojoj tvrdnji da SAD ima više netaknutih izvanzemaljskih letjelica.

Informacije o tim letjelicama nezakonito su uskraćene Kongresu, rekao je Grusch, koji tvrdi da je bio izložen odmazdi vladinih dužnosnika kada je predao povjerljive podatke Kongresu. Napustio je američku vladu u travnju ove godine nakon 14 godina karijere u obavještajnim službama.

"Dužnosnici u Ministarstvu obrane i bivši obavještajni dužnosnici rekli su mi da imamo tehnologiju koja nije nastala na Zemlji", rekao je Christopher Mellon, bivši zamjenik pomoćnika ministra obrane za obavještajne poslove za NewsNation Cuomo. Mellon je izjavio da će Gruschevo svjedočenje biti "eksplozivno".

"Ovo je prilika da američki narod bolje shvati zašto toliko mnogo ljudi u Kongresu zapravo ozbiljno shvaća ideju da postoje NLO-i i da oni ulaze u zračni prostor SAD-a. Amerikanci će saznati da SAD možda posjeduje izvanzemaljsku tehnologiju nastalu kao dio tuđeg svemirskog programa", rekao je Mellon. rekao je Grusch, a prenosi Index.

Kopirati
Drag cursor here to close