Donacija

Škola u Širokom Brijegu dobila novu rasvjetu u učionicoma

Završeno je 20 učionica, ukupno 154 lampe su darovane, a vrijednost darovanih radova je preko 7 tisuća KM.
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 12. 2021. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U hvale vrijednoj akciji ''Bivši učenici za Srednju školu fra Dominik Mandić u Širokom Brijegu'' 20 učionica je dobilo potpuno nova i moderna rasvjetna tijela.

Inicijator akcije je Tomislav Luburić, a akciju su podržali bivši učenici srednje škole fra Dominik Mandić uz pomoć bh. tvrtki.

Luburić navodi kako je ideja došla tijekom seminara za smjer elektroinstalater, fondacije Helvetas.

''Ravnateljica Ljerka je spomenula kao je loša rasvjeta po učionicama. Nadovezah se i rekoh, u učionici gdje će biti I razred elektrotehnike darovat ću rasvjetu. Pitat ću i u Fealu donaciju rasvjete za dvije učionice. Iza mene je sjedio Ivan Murgić i reče koliko bude darovao Feal darovat ćemo i mi. Nakon njih se uključuju i ostali'', dodao je Luburić.

''Zanimljiva je bila jedna anegdota. Zovem u jednu tvrtku, javi se direktor koji za sat vremena kaže sve riješeno. Kasnije upita jesi li zvao u drugu tvrtku, kažem, nisam. Nazovem i u roku 3 sata dobijemo donaciju za tri učionice'', istaknuo je.

Sve učionice imaju proračun rasvjete, završeno je 20 učionica, ukupno 154 lampe su darovane, a vrijednost darovanih radova je preko 7 tisuća KM.

Kopirati
Drag cursor here to close