Code On Meetup

Moramo li čitati da bismo živjeli?

Sudjelovanje je i ovaj put, naravno, besplatno, a dovoljno je da svoje mjesto rezervirate registracijom na linku.
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 04. 2023. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od najranijeg djetinjstva djeca čitajući uče, razvijaju svoju maštu i potiču kreativnost. Važnost knjige je 1995. godine prepoznao i UNESCO kada je na Generalnoj konferenciji u Parizu proglasio 23. travnja Svjetskim danom knjige i autorskih prava.

S ciljem obilježavanja ovog dana, INTERA Tehnološki Park u suradnji s Klubom čitatelja "Treći ponedjeljak" organizira novo izdanje Code On Meetup-a posvećeno upravo tematici čitanja. Code On Meetup Vol. 34: Moramo li čitati da bismo živjeli? dat će pozitivan odgovor na ovo pitanje kroz opušten razgovor i stvarna iskustva govornika. O važnosti čitanja, na meetup-u koji će se održati u utorak, 25. travnja 2023. godine u 20h, govorit će Iva Marinović i Anita Vlašić, članice Kluba čitatelja.

Sudjelovanje je i ovaj put, naravno, besplatno, a dovoljno je da svoje mjesto rezervirate registracijom na linku.

Bilo da vrijeme provode čitajući beletristiku, stručnu literaturu ili neke druge oblike, svakom pročitanom riječju ljudi postaju bogatiji za jedno napisano iskustvo. I upravo se u tome krije bogatstvo čitanja – bijeg od stvarnosti ili rad na sebi – gotovo da je svejedno. Zato, dođite u Code Hub Mostar i uvjerite se u stvarnu važnost čitanja.

Kopirati
Drag cursor here to close