Mostar

Inspirativna priča o poduzetničkom putovanju tema novog Code On Meetup-a

Sva ova iskustva u svojoj poduzetničkoj karijeri stekao je i govornik Code On Meetup-a Vol. 28: Kako sam razvio svoj biznis - from scratch! koji će se održati u Code Hub-u Mostar u srijedu, 16.2.2022. godine s početkom u 18h.
Gospodarstvo / Flash | 11. 02. 2022. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za započeti neku poduzetničku priču treba hrabrosti. Ne lažimo se – poduzetničko putovanje je izazovno, stresno i najčešće nepredvidivo. S druge strane, uz pravi pristup ovo putovanje sa sobom donosi i zadovoljstvo i zabavu. O uspjehu da i ne govorimo.

Sva ova iskustva u svojoj poduzetničkoj karijeri stekao je i govornik Code On Meetup-a Vol. 28: Kako sam razvio svoj biznis - from scratch! koji će se održati u Code Hub-u Mostar u srijedu, 16.2.2022. godine s početkom u 18h. On je Hasib Alić, osnivač i CEO medijske kuće Alviral koja danas broji više od 50 zaposlenih. Prošao je put od freelancera do uspješnog poduzetnika, a na njemu je naučio lekcije koje će spremno podijeliti sa svim sudionicima ovog meetup-a. Na meetup-u će prisutnima ispričati svoju priču od samih početaka i prve ideje pa sve do rasta poduzeća i rada na velikim projektima. Ne zavaravajte se da se njegova poslovna priča bliži kraju – on svakodnevno pregovara o novim projektima i razmišlja o novim idejama koje želi u narednom periodu realizirati.

Bilo da ste mladi poduzetnik, imate ideju koja vam se duže vrijeme vrti po glavi ili samo želite čuti neku pozitivnu priču – ovaj meetup je baš za vas. Zato, ne čekajte puno – rezervirajte svoje mjesto na linku i ne zaboravite da je broj mjesta ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama. I ovaj put imate priliku sudjelovati besplatno – Code On Meetup Vol. 28 organizira se kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Kopirati
Drag cursor here to close