EU4Business

Besplatna obuka za predstavnike mikro, malih i srednjih poduzeća

Dvodnevna online obuka će se održati u 05. i 06.10.2022. (srijeda i četvrtak) sa početkom u 11 sati.
Sci-Tech / Obrazovanje | 28. 09. 2022. u 13:56

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Privredna/Gospodarska komora FBIH u okviru projekta ''Business Information Hub'', koji se implementira u okviru šireg EU4BusinessRecovery projekta, a financira Europska Unija i Vlada SR Njemačke poziva mikro, mala i srednja poduzeća (MMSP), na BESPLATNU OBUKU na temu: ''PISANJE I APLICIRANJE NA DOMAĆE I MEĐUNARODNE FONDOVE PODRŠKE“.

Dvodnevna online obuka će se održati u 05. i 06.10.2022. (srijeda i četvrtak) sa početkom u 11 sati. Prijavu za sudjelovanje je moguće izvršit putem linka najkasnije do ponedjeljka, 03.10.2022.godine.

Detaljna agenda bit će naknadno dostavljena prijavljenim sudionicima obuke. Prijavljeni sudionici se mole da dan pred obuku, provjere junk/spam foldere u slučaju da su link za pristupanje obuci i agenda završili u neželjenoj pošti.

Kako bi se dobila sredstva iz domaćih i inozemnih fondova, nužno je kvalitetno razraditi projektnu ideju i napisati projektni prijedlog koji zadovoljava sve uvjete predmetnog poziva. Vrlo bitno je definirati točne i koncizne informacije kako bi se projektna ideja prepoznala i odabrala, a potom i pravilno uklopila u sve uvjete poziva.

Pri tom je potrebno paziti i na sve zahtjeve poziva u pogledu ispunjavanja administrativnih procedura koje je potrebno ispoštovati, a koje su u većini eliminatornog karaktera.

Pomoću ovih informacija polaznici će dobiti neophodna znanja i vještina kako strukturirati projektnu aplikaciju, kako prikazati problem koji žele riješiti projektom, kako napisati konkretne i specifične ciljeve koje će isporučiti projekt.

Poziv za obuku namijenjen je svim mikro, malim i srednjim poduzećima (MMSP), sa posebnim fokusom na kompanije iz metalnog i drvnog sektora.

Motiv realizacije projekta Business Information Hub je pretvaranje teških vremena za mikro, mala i srednja poduzeća (MMSP) u svojevrsnu priliku, transformacijom trenutne situacije alternativnim putevima koji će istaći upotrebu pametnih i online alata, te tako omogućit nastavak poslovanja i u ovim izazovnim vremenima.

Više informacija o projektu dostupno je na www.bizuhub.ba

''Projekat EU4BusinessRecovery podržava mikro, mala i srednja poduzeća u Bosni i Hercegovini da nastave sa poslovanjem i očuvanjem radnih mjesta, a posebno će podržati poduzetnice, mlade i druge ranjive skupine u osnivanju vlastitih biznisa i u prevladavanju negativnog učinka pandemije Covid-19 stvaranjem otpornijeg poslovnog okruženja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 13,7 milijuna eura, a zajednički ga financiraju Evropska unija (13 milijuna eura) i Vlada Savezne Republike Njemačke (0,7 milijun eura).

EU4BusinessRecovery zajedno provode GIZ, ILO i UNDP, od 2021. godine do 2023. godine.

Za više informacija, posjetite www.eu4business.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close