PUBG Open Cup

Prijavite se i sudjelujte: Uskoro online PUBG turnir

Turnir će se igrati u Duo Squad modu, prijave su već otvorene, a veliko finale - nakon serije kvalifikacija - zakazano je za 9. svibanj.
Sci-Tech / Internet | 15. 04. 2020. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uskoro stiže PUBG Open Cup, prvi online turnir u battle royale žanru u Bosni i Hercegovini, i to u jednoj od najpopularniiih svjetskih igrica: PlayerUnknown's Battlegrounds. Turnir će se igrati u Duo Squad modu, prijave su već otvorene, a veliko finale - nakon serije kvalifikacija - zakazano je za 9. svibanj.

Novi projekat ekipe iz organizacije Tiltproof, koja se bavi kreiranjem inovativnih gaming i esport događaja širom regije, donosi PUBG Open Cup - prvi PUBG turnir na kojem mogu nastupiti ljubitelji battle royale žanra u BiH.

Natjecanje je podržao Red Bull, a dogovorena je i suradnja s nekoliko poznatih YouTubera koji će sudjelovati na turniru i prenositi akciju iz svoje perspektive.

Prijave su od 8. travnja otvorene za sve igrače starije od 16 godina, na ovom linku.

Natjecanje će trajati tri tjedna, raspoređeno u osam kvalifikacijskih rundi koje će se igrati ponedjeljkom, srijedom i petkom (u vremenu od 20.4. do 6.5.), s početkom u 17:00. U svakoj kvalifikacijskog rundi po nekoliko timova će izboriti mjesto u velikom finalu, u kojem će se boriti za vrijedne nagrade.

BiH će svoj prvi PUBG šampionski duo dobiti u subotu 9. svibnja, kada će se u finalu suočiti najboljih 27 ekipa iz kvalifikacija.

Kako bi dodtano začinili natjecanje, njima će se pridružiti dodatnih pet ekipa s pozivnicom u kojima će biti neki od najpopularnijih gaming YouTubera u zemlji.

Svi mečevi će biti direktno prenošeni na YouTube i Twitch kanalima Tiltproofa te na redbull.ba, s početkom u 17:00.

Kopirati
Drag cursor here to close