Prokuvano

Luzeri su winneri KUVO LEGENDS turnira

Nakon napete borbe u finalu, „Luzeri“ su osvojili titulu pobjednika „KUVO LEGENDS“ turnira.
Sci-Tech / Internet | 08. 06. 2021. u 11:11 Bljesak.info
Veliko finale KUVO Legends turnira - Luzeri vs 49%

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecanje u igri League of Legends, u organizaciji KUVO TV-a je završeno spektakularnim okršajem u Banjoj Luci. Nakon napete borbe u finalu, „Luzeri“ su osvojili titulu pobjednika „KUVO LEGENDS“ turnira.

Online natjecanje sa LAN završnicom predstavilo je preko 40 timova koji su se kroz kvalifikacije borili za prvo mjesto. Igrači su pokazali odlične performanse, skilove, borbenost, ali i pozitivan stav kojim su bodrili jedni druge. Za prisutne je bilo organizirano druženje sa influenserima, među kojima se ističu DoubleAim, Tastless i Delić.

Foto: PR / Veliko finale turnira "KUVO LEGENDS održano je u Banjoj Luci

U samom finalu, suočili su se „49%“ i “Luzeri“, ekipe koje su kroz natjecanje, dugo tri nedjelje, osigurale put do glavnih nagrada. „49%“ su poveli 1:0 na početku, ali je natjecanje završilo rezultatom 3:1 za „Luzere“.

Iako ne igraju zajedno tijekom glavne natjecateljske sezone, Luzeri su od početka bili favoriti, jer tim čini grupa „all star“ streamera u sastavu Stefan Delić (Delić), Aleksa Stanković (DoubleAiM), Atila Dudaš (Colamax), Nikola  Mihailović (Chopsteek) i Igor Radusinović (Tasteless).

S druge strane „49%“ su dokazali da su opravdano došli u finale i učinili da cijeli turnir protekne u dobroj, prijateljskoj atmosferi. „49%“ čine Alen Selimanović (Darkarus), Uroš Nikolić (Uroskg), Filip Tančik (Funjaz), Mirnes Jahić (ASTRO), Osman Hibeljić (Abyss).

Pobjednici su osvojili prvu nagradu od 1250 eura, drugoplasirani 750, dok su organizatori osigurali i posebne poklone za vjerne pratitelje na streamu i društvenim mrežama.

KUVO TV

KUVO TV, prva regionalna televizija sa sjedištem u Banjoj Luci, naglašava značaj ovakvih događaja za cijelu gaming scenu, ističući veliki odziv pratitelja koji su tijekom turnira bodrili favorite.

U budućnosti planiraju da organizuju još turnira, kojima žele da regionalni gaming podignu na viši nivo.

Pored natjecanja, pozivaju sve ljubitelje video-igara da prate KUVO TV koji nudi kvalitetan sadržaj kroz brojne formate – od live esport prenosa, striming večeri, preko zanimljivih recenzija novih naslova i kratkih vijesti, pa sve do testiranja gaming opreme i razgovora sa uspješnim igračima.

Kopirati
Drag cursor here to close