Sarajevo

Bh. građanima predstavljeni pametni telefoni Huawei P20 i P20 Pro

Pametni telefoni Huawei P20 i P20 Pro predstavljeni u Sarajevu  
Sci-Tech / Internet | 18. 04. 2018. u 22:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanije BH Telecom i Huawei, nakon svjetske premijere u Parizu, večeras su u Sarajevu predstavili nove Huawei mobilne uređaje P20 i P20 Pro. 

Istaknuto je da će na tržištu biti prepoznatljivi prvenstveno zbog svog izgleda zahvaljujući potpuno novim, jedinstvenim bojama. Oba modela dolaze u crnoj i Midnigt Blue boji, P20 dostupan je i u Pink Gold nijansi, a P20 Pro u boji Twilight. 

Foto: PR / Promocija uređaja


Sve ljubitelje savršene fotografije na prvu će osvojiti Huawei P20 Pro sa trostrukom Leica kamerom. Oba uređaja dostupna su u poslovnicama BH Telecoma s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 rate. 

Gosti na promociji novih uređaja imali su priliku upoznati se o svim karakteristikama i funkcionalnostima mobitela P20 i P20 Pro. Od ranije je poznato da su ovi Huawei telefoni postigli fantastične rezultate u kategoriji kamera na mobitelima, na testiranjima koje je obavio DxO Mark. 

Foto: PR / Promocija uređajaDirektor terminalog odjeljenja Huawei za BiH Dalibor Ritan izjavio je da dva mobilna uređaja koja su predstavili posjeduju zaista neviđene karakteristike vještačke inteligencije zahvaljujući kombinaciji tehnologije i umjetnosti. 

''Kompanija Huawei svakim novim modelom mobilnih uređaja nastoji pružiti svojim korisnicima vrhunska iskustva i mobitel koji će zadovoljiti sve njihove potrebe, ali i one najstrožije kriterije. Siguran sam da za modele P20 i P20 Pro neće biti nikakvih zamjerki'',  istakuo je Ritan.

Kopirati
Drag cursor here to close