Half-Life 2

Putin kao glavni junak videoigre

Također je, po svemu sudeći, Putin novi administrator Zemlje umjesto ranijeg lika Wallacea Breena.
Sci-Tech / Internet | 16. 11. 2021. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Rusije Vladimir Putin pojavljuje se kao glavni junak popularne videoigre Half-Life 2. Video na kojem šef ruske države pliva u rijeci, puca iz puške i peca objavljen je na YouTubeu.

Kako je objavio portal Russia Beyond, gejmeri su u kratki videomaterijal po motivima igre ubacili sve popularne memove s ruskim liderom, uključujući jahanje na konju (u igri se umjesto konja pojavljuje "strider", teško oklopno borbeno vozilo koje korača) i crtanje mačke.

Također je, po svemu sudeći, Putin novi administrator Zemlje umjesto ranijeg lika Wallacea Breena.

Ranije je prilikom obraćanja na međunarodnoj konferenciji o umjetnoj inteligenciji i analizi podataka Artificial Intelligence (AI) Journey 2021 ruski predsjednik izjavio da ljudi trebaju koristiti mogućnosti metaverzuma kako bi komunicirali i učili unatoč fizičkim udaljenostima.

Video: Vladimir Putin in Half-Life 2

Pritom je istaknuo da pomoću tog instrumenta ne treba bježati iz realnog svijeta. Osim toga, Putin je izjavio da država treba zaštititi ruske građane i njihove virtualne dvojnike u cyber-prostoru.

Videoigra Half-Life 2 predstavljena je 2004. godine. Znanstveno-fantastična pucačina iz prvog lica ima kultni status i više se puta našla na rang-listama najboljih igara, navodi Russia Beyond.

Kopirati
Drag cursor here to close