Seminar u Mostaru

Društvene mreže u turizmu: Kako osobe koje iznajmljuju sobe mogu raditi samopromociju

Sci-Tech / Flash | 09. 12. 2015. u 09:50 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Turističke zajednice HNK danas se u Mostaru održava seminar pod nazivom "Korištenje društvenih mreža u turizmu".

Neke od tema seminaru su: "Zašto su društvene mreže toliko značajne za turističke djelatnike?", "Kako turističke zajednice i agencije diljem svijeta koriste društvene mreže?" i "Kako koristiti pojedine društvene mreže?". U skopu seminara planirane su i dvije radionice na kojima će biti riječi o kreiranju biznis stranice i oglasa na Facebooku te o primjeni Facebook aplikacija u marketingu.

Po riječima pomoćnika direktora Turističke zajednice HNK Semira Temima, u posljednjih par godina primijetili su kako društvene mreže imaju veoma važnu ulogu u razvoju i promociji turističke destinacije te su zbog toga odlučili da na ovom seminaru organiziraju obuku za sve one koji se bave iznajmljivanjem soba da bi im pokazali kako to mogu sami raditi promociju i da na taj način izbjeći velike troškove koje imaju kada su u pitanju smještajni kapaciteti.

''Suradnja turističe zajednice i ljudi koji se bave iznajmljivanjem soba treba biti na još većem nivou. Mislimo da će i plaćanje boravišne takse, čiji su svi oni obveznici, nivo turističke ponude u našoj županiji podići na puno veću razinu'', zaključio je Temim.

Kopirati
Drag cursor here to close