Već prvog dana

Velik broj Mostaraca želi se cijepiti protiv Covida

Kako cjepivo bude pristizalo, obiteljski liječnici će uz dogovor sa epidemiološkom službom praviti plan cijepljenja prema prioritetnim skupinama
Lifestyle / Zdravlje | 24. 03. 2021. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velik broja građana zainteresirano je i javlja se za cijepljenje protiv koronavirusa u Mostaru, potvrđeno je u srijedu za Bljesak.info iz Dom zdravlja Mostar.

Kako kažu iz Doma zdravlja, već prvog dana od pozivanja pučanstva za cijepljenje vlada dobar interes te su iz te zdravstvene ustanove vrlo zadovoljni iskazanim zanimanjem.

Podsjećamo, iz Doma zdravlja su pozvali građane koji se žele cijepiti protiv Covida da se telefonski jave svojim obiteljskim liječnicima kako bi ih liječnici predbilježili na listu za cijepljenje. Za cijepljenje se, kako su naveli u utorak, mogu cijepiti svi – bez obzira na dob, bolesti i slično.

Kako cjepivo bude pristizalo, obiteljski liječnici će uz dogovor sa epidemiološkom službom praviti plan cijepljenja prema prioritetnim skupinama te će potom pozivati pacijente sa informacijom o datumu i vremenu cijepljenja.

Cijepljenje pučanstva će se obavljati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosače, priopćeno je ranije iz Doma zdravlja Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close