Spoj znanosti i lifestylea

U Mostaru održan događaj ''Žena ženi''

"Brinuti se za sebe nije sebično, ako je usmjereno na prevenciju bolesti. Ljepota dolazi iz zdravog organizma i samo sretna žena je lijepa žena, zato smo povezali znanost, zahvalnost prema životu i tek onda utjecaj na ljepotu žene", poručila je Zubac
Lifestyle / Zdravlje | 11. 03. 2023. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Održan je još jedan event "Žena ženi" u organizaciji Marijane Zubac iz mostarskog NutriCENTRA. Voditeljica nutricionističkog centra, postala je prepoznatljiva po povezivanju znanosti i lifestylea, te je ponovno okupila žene koje njeguju zdrav životni stil.

Pričalo se o "Anti-age prehrani" (Marijana Zubac, NutriCENTAR), o istinama i zabludama popularnih tretmana – botoxa i filera (Dora Madiraca Glasović,dr.med), te o tjelovježbi i prevenciji depresije (Anamarija Penava, AMP centar). Posebna gošća bila je Ana Dornik, autorica knjige "Ti si ta" koja je inspirativnim govorom dotakla žene i pozvala ih na zahvalnost života.

Na izložbenim kornerima mogli ste isprobati i Philips Lumeu, piti najfiniju Franck kavu, osvježiti se Janom, degustirati bezglutenske zalogajčiće Schar, isprobati najfiniju Sisley kozmetiku iz Luxury parfumerije, te gledati svijet kroz ružičaste naočale s optikom Provizion.

Autentičnost je bila satkana u odjevne komade iz ateljea Laurato by Katarina Tomić, a iz Feelgood studia su i ove godine prezentirali revolucionarnu kapsulu za trening za one koji nemaju puno vremena za treniranje.

Motivirane žene su se mogle odmah pripremiti za zdraviji način života s rekvizitima za vježbanje iz bike i fitness centra DOST. Predavanja su pratile i degustacija hladno prešanih sokova iz Detox MM radionice, a Gloria kozmetika pripremila je poklon paket za sve žene.

"Ne smijemo biti površni. Brinuti se za sebe nije sebično, ako je usmjereno na prevenciju bolesti. Ljepota dolazi iz zdravog organizma i samo sretna žena je lijepa žena, zato smo povezali znanost, zahvalnost prema životu i tek onda utjecaj na ljepotu žene preko različitih tretmana. Poredali smo prioritete", poručila je organizatorica Marijana Zubac.

Posebna zasluga za ovaj event pripada Nelt grupaciji, koja je s brendom NUTRINO LAB omogućila otvoren ulaz svim ženama. NUTRINOLAB najavio je i nove proizvode – voćne kaše za sportaše i prezaposlene ljude koji ne stižu jesti zdravo. Te iz nove linije voćnih snackova izdvajaju voćne piree visoke i certificirane kvalitete dodatno osnažene proteinom i žitaricama.

Kopirati
Drag cursor here to close