Revolucija zdravlja

U Mostaru mini komedija - Hercegovac na dijeti

Kako najavljuju iz udruge Vedrina, s ovom predstavom Revolucija zdravlja postaje puno više od nutricionističkog predavanja i fitness seminara.
Lifestyle / Zdravlje | 04. 12. 2018. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  /Ivan Skoko glumac u komediji

U sklopu međunarodnog događaja Revolucija zdravlja o kojem možete više pročitati u našem najavnom članku, mostarska publika imat će prigodu pogledati i mini humorističnu predstavu Hercegovac na dijeti. Kako najavljuju iz udruge Vedrina, s ovom predstavom Revolucija zdravlja postaje puno više od nutricionističkog predavanja i fitness seminara.

''Na ovaj način cijelu priču dižemo na jednu razinu kulturnog događaja gdje ćemo posjetiteljima, uz besplatne seminare, ponuditi i pregršt zabave i dobrog raspoloženja - naglasili su iz Vedrine. Ova neobična kazališna forma spoj je skeča, monodrame i vrhunske transformacije glumca Ivana Skoke koji će nam dočarati sve avanture koje jedan Hercegovac proživi kad odluči isprobati svjetske hit dijete'', navodi se u priopćenju.

''Živimo u vremenu kad je utjecaj na mlade osobe putem internetskih YouTube kanala višestruk. Sve je postalo ozbiljnije i čini se puno više od zabave. Brojni mladi ljudi razviju loše navike i ugroze svoje zdravlje slušajući krive savjete s interneta. Upravo radi toga napisali smo tekst koji će progovoriti o vraćanju korijenima i tradiciji ali u skladu sa suvremenim kretanjima. Tekst je napisan na jedan dinamičan način, a humor je razumljiv svim generacijama. Iz udruge Vedrina, čiji tim potpisuje tekst predstave, kažu kako su oduševljeni izuzetnim talentom Ivana Skoke koji u predstavi glumi tipičnog Hercegovca, ali i njegovog djeda i liječnika kojeg Hercegovac redovito posjećuje'', navode organizatori.

Dramaturgiju je priredio glumac Ivo Krešić dok je generalni pokrovitelj događaja tvrtka Sarajevski kiseljak.

U Prilogu donosimo program događaja Revolucija zdravlja kako bi ste mogli planirati dolazak na ciljani događaj koji vas najviše zanima.

Podsjećamo, Bljesak.info je medijski pokrovitelj, dok će sponzori osigurati osvježenje i degustaciju zdrave hrane. U sklopu bazaara koji će se za vrijeme svih predavanja i predstave nalaziti u foajeu Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače posjetitelji će moći degustirati i kupiti zdravu hranu po znatno povoljnijim cijenama.

Kopirati
Drag cursor here to close