Bili među prvima

I Beckhamovi su imali koronu; Victoria jako paničarila i uvela dugu karantenu

"Istovremeno, nekoliko njihovih zaposlenika, uključujući vozače, zaštitare i asistente, počeli su se osjećati loše. Victoria je jako paničarila i cijeloj obitelji naredila da budu u karanteni više od dva tjedna".
Lifestyle / Zdravlje | 08. 09. 2020. u 12:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / David i Victoria Beckham imali su koronu još u ožujku

David (45) i Victoria Beckham (46) imali su korona virus, piše The Sun. Par se u tajnosti borio s virusom, nakon što su se zarazili u SAD-u.

Zarazili su se navodno 1. ožujka dok su bili u Americi, a nekoliko dana nakon toga su slavili 21. rođendan svog sina Brooklyna (rođen 4. ožujka 1999.).

Po povratku u Veliku Britaniju, David se osjećao bolesnim, a potom je Victoriju počelo boljeti grlo i imala je visoku temperaturu.

Na rođendanu starijeg sina Brooklyn bili su gosti poput Stormzyja i Emme Bunton. Zbog straha kako bi se prekršile mjere, obitelj je poslije otkazala i proslavu 18. rođendana Romea Beckhama (1. rujna). 

"Bila je prava noćna mora. David je išao u Ameriku obaviti neke poslove vezane za njegov klub Inter Miami, a Victoria i obitelj išli su s njim kako bi ga podržali. Bili su na nakoliko događaja gdje je David imao promotivne dužnosti, rukovao s i ljubio s navijačima kluba" kaže prijatelj blizak paru za Page Six.

"Istovremeno, nekoliko njihovih zaposlenika, uključujući vozače, zaštitare i asistente, počeli su se osjećati loše. Victoria je jako paničarila i cijeloj obitelji naredila da budu u karanteni više od dva tjedna. Bojala se da će je proširiti i učinila je sve kako bi umanjila taj rizik", dodao je neimenovani prijatelj Beckhamovih.

Nakon što su se potpuno oporavili, pobrinuli su se i za svoj tim, šaljući pakete s medikamentima i sredstvima za njegu svim zaposlenicima koji su prošli teško razdoblje bolesti.

Malo normaliteta u svoj život vratili su putovanjem u Italiju i Grčku. Ali uvijek uz stalno testiranje... 

Kopirati
Drag cursor here to close