Moć dodira...

Dovode do ludila - ovo su erogene zone horoskopskih znakova

Jeste li ikad željeli znati koje su erogene zone Vašeg partnera? Jeste li razmišljali da unaprijedite Vaš seksualni život te dovedete Vašeg partnera do ludila?
Lifestyle / Seksualnost | 03. 10. 2023. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako je odgovor potvrdan, na pravom ste mjestu. U nastavku otkrivamo erogene zone horoskopskih znakova koje će Vam pomoći da otkrijete potpuno novu razinu zadovoljstva i strasti pod plahtama. 

1. Ovan 

Erogene zone ovog horoskopskog znaka su glava i kosa. Vole kad im se partner igra s kosom te ih dira po licu. Ako im želite raspaliti maštu, šapnite im na uho koliko su Vam nedostajali te ih blago ugrizite.

To će im dati znak da nemate predrasuda i da i Vi želite probati nešto novo što će podići Vaš intimni život na veću razinu. Ovaj horoskopski znak je jako dominantan te se nemojte čuditi ako u potpunosti preuzme erotsku igricu i priušti Vam nezaboravno iskustvo!

2. Bik 

Ako želite raspametiti strastvenog Bika, počnite ga ljubiti po vratu. Linija od vrata do ušiju je njihova erogena zona te se slobodno zadržite na njoj i pokažite mu kakvu igru volite. Sigurni smo da će već nakon par trenutaka prštati od zadovoljstva te Vam pružiti noć za pamćenje.

Biku je bitno obostrano zadovoljstvo tako da se ne trebate brinuti da će biti sebičan u krevetu. Ako Biku odgovarate u potpunosti, oslobodit će se i otići korak dalje, pružajući Vam savršeno iskustvo!

3. Blizanci 

Foto: Canva / Muškarac dodiruje ženu po rukama

Blizanci su jako senzualni te obožavaju kad ih partner dodiruje po rukama. To je njihova erogena zona i ako znate na koji ih način dodirnuti, izazvat ćete pravu eksploziju strasti. Savjetujemo da krenete s laganom masažom dlanova, kako bi ih opustili.

U svoju igru zavođenja možete dodati i poljupce po rukama te čak i malo grublje grebanje kad vidite da je pravo vrijeme za to. Po njihovoj reakciji ćete vidjeti što im odgovara tako da ćete znati trebate li nastaviti. Ako vidite da su se naježili, počeli brže disati te ako na njihovom licu vidite užitak, znajte da ste ih kupili i da za njih postajete nezaboravni. 

4. Rak 

Ovaj horoskopski znak uživa u laganim dodirima po grudima. Ako tome dodate i po koji poljubac, njihovoj sreći neće biti kraja. U krevetu su dosta konzervativni i više vole poznate stvari od eksperimentiranja, no uz pravog partnera, oslobodit će se okova rutine te postati neprepoznatljivi.

Budući da su Rakovi jako osjetljivi, bitno im je da mogu vjerovati partneru kako bi se mogli potpuno osloboditi i predati. Tada ćete upoznati njihovu divlju stranu koja će Vas dovesti do ludila i pružiti Vam nevjerojatno iskustvo. 

5. Lav 

Lav je jedan od dominantnih horoskopskih znakova koji se ne srami svoje seksualnosti. Ako ga želite zavesti, počnite dodirivati njegova leđa i gledajte kako se magija događa. Počnite s laganim dodirima a kasnije mu laganim grebanjem pokažite da s njim mislite ozbiljno.

Ovakav potez će mu pokazati da ste otvoreni za sve i da nemate predrasuda, te da s Vama može podijeliti svoje seksualne fantazije. Lav jako cijeni kad se partner potrudi oko njega te će Vam za ovaj užitak vratiti mnogostruko!

6. Djevica

Foto: Canva / Ilustracija - trbuh

Sve što Djevicama treba za potpuni užitak i zadovoljstvo u krevetu su dodiri po trbuhu. To je njihova najveća erogena zona i ako znate što radite, lako ćete ih dovesti do potpune ekstaze. Vole dugu predigru te Vam predlažemo da se posvetite njihovoj erogenoj zoni i slobodno eksperimentirajte.

Pratite njihove reakcije i nastaviti raditi ono što im najbolje odgovara. Jednom kad se potpuno opuste, otkrit će Vam svoje skrivene strasti kojima se mogu pohvaliti samo najbolji ljubavnici. 

7. Vaga 

Erogene zone ovog znaka su bokovi i donji dio leđa. Uživaju u senzualnoj igri zavođenja koja im pomaže da bolje upoznaju svog partnera. Bitna im je nježnost te je s njima potrebno ići korak po korak kako bi zadobili njihovo povjerenje.

Njihove erogene zone će se potpuno aktivirati tek kad se budu osjećali poželjno, sigurno i voljeno. Vole romantiku te je ugođaj poput zalaska sunca s čašom vina, idealan za postizanje bliskosti i stvaranje trenutaka za pamćenje. 

8. Škorpion 

Ako lagano prstima pređete po unutrašnjoj strani bedara Škorpiona, njihovo cijelo tijelo će vrištati od uzbuđenja. Samo jedan dodir njihove erogene zone će ih dovesti do ludila, posebno ako krenete polako pa ubrzate. Pobrinite se da im ne radite ovo na javnim mjestima jer  se neće moći kontrolirati.

Radije se prepustima strastima u intimi Vašeg doma gdje ćete moći uživati bez prekidanja. Budite spremni na sve, jer je Škorpion jedan od najseksualnijih horoskopskih znakova te je savršen partner za svaku Kama Sutra pozu. 

9. Strijelac

Foto: Canva / Muškarac dodiruje ženu

Erogena zona ovog znaka su bedra i na takve dodire nikad ne ostaju imuni. Kad ih dirate po bedrima, imate osjećaj kao da se igrate s vatrom. Dovoljno ste daleko da bi izgledali nevino a opet toliko blizu da u trenutku možete napraviti pravu eksploziju.

Poznato je da Strijelac voli dugu predigru tako da ih možete zagrijati s vrućim dodirima prije nego Vas očaraju senzualnom igrom ispod plahti. 

10. Jarac 

Jeste li znali da pregibi koljena mogu biti erogena zona? I te kakva! Jarčevi su poznati po osjetljivosti na tom dijelu tijela, te jako dobro reagiraju na dodire. Ne srame se pokazati što im odgovara i koje su im želje, te su jako komunikativni u krevetu.

Jarčevi gore od želje da udovolje partneru te će uraditi sve da im bude nezaboravno. Imaju jaku seksualnu energiju te uvijek pokušavaju unijeti nešto novo u intimni život. Moramo priznati da dodaju najbolje začine u svaku vezu te je nemoguće nadmašiti njihova seksualna umijeća. 

11. Vodenjak 

Vodenjak može biti prava zvijer po plahtama ako znate koji su njegovi okidači. Ako želite malo pojačati strast, počnite ga dodirivati nogom ispod stola po gležnjevima i listovima. Ovo su njihove erogene zone kojima ćete mu rasplamsati maštu.

Uzbuđenje ćete pojačati toplo-hladnom igrom, te ga pustite da malo čeka i da Vas zasluži. Nakon toliko igranja, bit će spreman da Vam pokaže koliko Vas želi i koliko mu je drago da ste napokon ostali sami. Pripremite se, jer ćete osjetiti vatromet koji se ne zaboravlja. 

12. Ribe 

Foto: Canva / par se dodiruje stopalima

Ribe ćete osvojiti ako se posvetite masaži njihovih stopala. Inače su mirni po prirodi no ako počnete dirati njihova stopala, pretvorit će se u najbolje ljubavnike koje ste ikad imali. U krevetu nisu sebični te žele da osim svog užitka, i njihov partner osjeti sve čari savršenog seksa.

Iskoristite ovu igru u hladnim mjesecima te ih zamolite da Vam ugriju stopala. Također, možete se igrati s njima i dok ste zajedno u vodi. Sve ove nevine igrice će probuditi njihovu seksualnu energiju te ćete s njima doživjeti nezaboravno iskustvo!

 

Kopirati
Drag cursor here to close