Povratak glumi

Teška je 140 milijuna dolara, razvila je uspješan biznis, vodi sretan obiteljski život. Zašto se vraća?

Da se vrati glumi nagovorio ju je prijatelj i kolega glumac Jamie Foxx s kojim će i zaigrati u filmu ‘Back In Action‘
Lifestyle / Zabava | 25. 12. 2022. u 22:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njezino se bogatstvo procjenjuje na 140 milijuna dolara, osnivačica je uspješnog vinarskog biznisa Avaline i vodi sretan obiteljski život sa suprugom Benjijem Maddenom i njihovom kćeri Raddix. Upravo je zato obožavatelje Cameron Diaz poprilično iznenadilo kad je otkriveno da se 50-godišnja glumica vraća iz mirovine, nakon osam godina izbivanja iz filmske industrije i to zbog Netflixove romantične komedije "Back In Action". Naime, Diaz je službeno objavila kako napušta glumu 2018. kako bi se više posvetila sebi i suprugu, rockeru Benjiju, piše Jutarnji list.

Godinu kasnije, u prosincu 2019. postala je majka djevojčice Raddix i naglasila kako ne bi mogla niti zamisliti da ostavi svoje dijete kako bi se upustila u 14-satno snimanje. Kako bilo, malo se zna o nadolazećoj akcijskoj komediji, no u njoj će se ponovo naći sa svojim bliskim prijateljem Jamiejem Foxxom, s kojim je glumila i u svom posljednjem projektu "Annie" iz 2014.

Bit će super!

Vezano uz vijest o njezinu povratku, Diaz je napisala u Instagram Storyju: "Jamie Foxx, samo ti me možeš vratiti natrag u akciju. Jedva čekam, bit će super!". Foxx je posebno angažirao i slavnog igrača američkog nogometa Toma Bradyja kako bi nagovorio umirovljenu glumicu da se vrati na set nakon dugogodišnje stanke.

Kraj Cameronine mirovine objavljen je putem poruke koja je podijeljena na Foxxovom Twitter profilu u lipnju. Tijekom tog poziva, Diaz je naglasila koliko je zabrinuta zbog objave.

Izjavila je: "Trenutno sam tako tjeskobna, hodam po sobi...ne znam kako to učiniti". Tada je Foxx doveo 44-godišnjeg Bradyja, poznatog po neodlučnosti po pitanju prekida karijere da joj da nekoliko savjeta.

Kako se odmiroviti

"Razgovarao sam s Jamiejem i on mi je rekao da trebaš par savjeta kako se ‘odmiroviti‘, a ja sam relativno uspješan u tome", poručio je Brady glumici. Foxx je objavio i poruku u kojoj kaže da treba pomoć kako bi Diaz nagovorio da se vrati glumi, opisujući je kao ‘najveću svih vremena‘.

"Cameron, nadam se da nisi bijesna što sam ovo snimio, ali sad nema povratka. Morao sam nazvati najvećeg svih vremena da nazove najveću svih vremena", naglasio je Foxx.

Tijekom gostovanja u emisiji "The Tonight Show With Jimmy Fallon" u rujnu, Diaz je ispričala: "Snimila sam već dva filma s Jamiejem što je fantastično. Posljednji film koji sam snimila bio je "Annie" i to je bilo s Jamiejem i sad je ovo prvi povratnički film i on je također s Jamiejem. To je nevjerojatno. On je tako sjajan, tako je jednostavan, tako je talentiran i veseli me sama mogućnost raditi s njime. Biti će jako zabavno".

Foxx i Diaz također su zajedno glumili i u filmu "Samo igra" iz 1999., sportskoj drami o momčadi američkog nogometa.

Kopirati
Drag cursor here to close