Samo ljubav

Rakitić cijelu obitelj počastio tenisicama od 595 eura

Modno usklađeni Rakitići pozirali su zajedno na jednom dječjem igralištu i privukli pažnju svojim odjevnim kombinacijama.
Lifestyle / Zabava | 29. 05. 2020. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

Mis 3 chicas, os amo.! #lafamiliaunidajamásserávencida @raquel_mauri

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić ne krije koliko je ponosan na svoje predivne tri dame, suprugu Raquel Mauri te kćeri Altheu i Adaru.

Nogometaš Barcelone i njegova supruga obožavaju modu, a tu ljubav, čini se, prenose i na svoje mezimice. Modno usklađeni Rakitići pozirali su zajedno na jednom dječjem igralištu i privukli pažnju svojim odjevnim kombinacijama.

Raquel je na sebi imala istu haljinu kao i njezine kćeri, a majicu slične boje na sebi je nosio i Ivan. Ipak, mnogi su primijetili kako na nogama svi imaju iste Balenciaga tenisice čija je cijena 595 eura.

Ivan očito ne štedi na svojoj obitelji, pa je toliko izdvojio za tenisice. Uz godišnju plaću u Barceloni od 8 milijuna eura to mu svakako ne predstavlja problem. Inače, Raquel ima 730 tisuća pratitelja i time se upisala u vrh najpopularnijih WAGS-ica u Španjolskoj te je navijačima Barcelone prirasla srcu jer redovito komentiraju njezine objave.

Rakitići su se prvi put vjenčali samo civilno u španjolskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee. Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu. Njihova ljubav planula je dok je Raquel radila kao konobarica u jednom lokalu u koji je Rakitić često zalazio. Bila je to, priznao je nogometaš, ljubav na prvi pogled.

Kopirati
Drag cursor here to close