Tajnovito vjenčanje

Oženio se Rafael Nadal

Uzvanici ne smiju koristiti svoje mobilne telefone, zabranjeno je dizanje dronova iznad mjesta na kojem će se održavati slavlje.
Lifestyle / Zabava | 19. 10. 2019. u 18:03 Bljesak.info
Los invitados a la boda de Rafa Nadal y Mery Perelló salen de Manacor rumbo a Pollença

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rafael Nadal u subotu je na rodnoj Mallorci oženio dugogodišnju djevojku Mariju Franciscu Perello.

Mlada je odabrala vjenčanicu u Barceloni, navodno u modnoj kući Rosa Clará, a vjenčanje je obavio lokalni svećenik Tomeu Catala, prijatelj i duhovnik obitelji Nadal.

Kako javljaju strani mediji, na vjenčanju u tvrđavi La Fortalezi je oko 500 uzvanika, među kojima su brojne poznate osobe. Prema želji mladenaca među uzvanicima nema političara. Na svadbu, kako ističu srpski mediji, nije pozvan Novak Đoković, a navodno ni Roger Federer, koji je pak izjavio da na nju ne bi došao jer ima druge obveze.

S druge strane, Nadal i Đoković srest će se za pet dana u Kazahstanu, kad će odigrati meč jedan protiv drugog.

Uzvanici ne smiju koristiti svoje mobilne telefone, zabranjeno je dizanje dronova iznad mjesta na kojem će se održavati slavlje, a uzvanicima je zabranjen dolazak privatnim avionima. Sve kako paparazzi ne bi uspjeli snimiti ekskluzivne fotografije.

La Fortaleza, dvorac iz 17. stoljeća, smješten u Pollençi, ima vlastito policijsko osiguranje koje će nadgledati svadbu te brinuti da se pravila i ugled lokacije ne ukaljaju.

Većina uzvanika na svadbu bi trebala doći autobusima, a odsjest će u lokalnim hotelima.

Lokalni mediji pišu da je nekoliko žena koje se ne nalaze na popisu gostiju promatralo goste dok su se ukrcavali u autobuse. Uprava hotela im je prišla i zamolila ih da se maknu, no one to odbile. Ubrzo su stigla dva policajca pa su žene ipak otišle.

Pročitajte još

Svi oni koji će raditi na vjenčanju tenisača morali su potpisati ugovor o tajnosti. Za hranu na svadbi zadužena je kuharica s Michelinovom zvjezdicom Macarena de Castro.

Dok će gosti uživati u tradicionalnom španjolskom meniju koji se temelji na mesu i ribi, mladoženja će imati posebni meni baziran samo na povrću.

Maria Francisca je Nadalova ljubav iz djetinjstva, a zajedno su već 14 godina. Kako pišu strani mediji, među uzvanicima bi trebali biti Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias, Pau Gasol, Iker Casillas, Feliciano Lopez, David Ferrer, Carlos Moya i Fernando Verdasco te mnogi drugi.

Procjenjuje se da su Nadal i njegova novopečena supruga na svadbu potrošili 40.000 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close