Milijunski pregledi

Pokušajte pogledati! Ovo BiH trenutno gleda na Youtubeu

Pjesma "Tu, tu, tu" na toj platformi broju preko 5 i pol milijun pregleda tjedan dana nakon objavljivanja
Lifestyle / Zabava | 30. 05. 2023. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjesma srbijanskog repera Devita i Breskvice trenutno je najgledaniji video zapis objavljeni na platformi YouTube u Bosni i Hercegovini.

Njihova pjesma "Tu, tu, tu" na toj platformi broju preko 5 i pol milijun pregleda tjedan dana nakon objavljivanja, čime se svrstala u bh. trending.

Video: DEVITO - TU TU TU

Nakon Devita i Breskvice još jedna pjesma je u trendingu. Pjesma Teodore pod nazivom "Polumesec" u devet dana prikupila je preko 4 i pol milijuna pregleda.

Video: TEODORA - POLUMESEC

Treći najgledaniji video zapis u trendingu je "Anđela podivljala: Mesura bih unakazila! Zvezdan: Nisam imao s*x sa Aninom ćerkom!". Riječ je o talk showu, a ta epizoda ostvarila je oko pola milijuna pregleda u manje od jednog dana.

Video: Anđela podivljala: Mensura bih unakazila!

Četvrti trending video zapis je "Zadruga 6 - Anđela bez ikakvih kočnica rešila da se osveti Maji na brutalan način". Na video zapisu je prikazana scena iz srbijanskog reality showa koja ima preko milijun pregleda u tri dana.

Video: Anđela bez ikakvih kočnica rešila da se osveti Maji

Peti najgledaniji video zapis je "Detinjstvo nekada vs. detinjstvo sada". Video je objavio youtuber Braco Gajić i u dva dana ima oko 400 tisuća pregleda.

Video: DETINJSTVO NEKADA vs DETINJSTVO SADA !
Kopirati
Drag cursor here to close